Tabu
Image default
PEOPLESlider

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2022. Cine a plecat acasă cu marele premiu

Florica Boboi din echipa lui chef Sorin Bontea este câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii Chefi la Cuțite. Finala „Chefi la cuțite” 2022 a avut loc joi, 1 decembrie, și a fost prezentată de Gina Pistol.

Florica este marea câștigătoare a sezonului 10 și a premiului de 30.000 de euro, deși mulți dintre fanii show-ului nu sunt de accord. Foarte mulți îl vedeau învingător pe Adrian Stroe (34 de ani), din echipa lui Cătălin Scărlătescu, un chef bucătar din Râmnicu Vâlcea, unul dintre cei mai creativi și organizați concurenți ai acestui sezon.

Finala a fost disputată de Florica Boboi, Adrian Stroe și Raluca Todea, iar la anunțarea rezultatului, câșigătoarei nu i-a venit să creadă. „Doamne, nu mai pot. Îmi bate inima de mor! Doamne, am câștigat. Doamne, fac infarct! Vai de capul meu, parcă trăiesc un vis. Nu pot să cred, nu am câștigat în viața mea nimic. Premiul nu e doar al meu, am câștigat toți. Datorită lor sunt câștigătoare“, a spus Florica Boboi, care a fost îmbrățișată și felicitată de colegii săi.

La rândul său, Sorin Bontea nu și-a mai stăpânit bucuria și a sărit peste bandă ca s-o îmbrățișeze pe concurentă, care a ajuns în echipa sa din întâmplare. „Nu am crezut niciodată că Flori, pe care mi-a adus-o Scărlătescu în echipă, va câștiga acest sezon. Este incredibil, nu-mi vine să cred“, a spus acesta.

La audiții, Florica Boboi a primit cuțite, dar, ajunsă în bootcamp, nu a prins un loc în echipe. Totuși, câteva ediții mai târziu, Scărlătescu a folosit bomba cu 5 amulete și a adus patru concurenți înapoi, printre aceștia numărându-se și Florica Boboi, care a intrat în echipa lui Sorin Bontea.

ARTICOLE SIMILARE

6 moduri de a folosi produsele expirate în loc să le arunci

Andreea Damian

Cele 5 zodii care au toate șansele să devină bogate în curând! Atrag banii ca un magnet

Andreea Damian

Vremea rece din România grăbește extinderea epidemiei COVID-19

Andreea Damian

Urbanizarea și efectele asupra mediului: peste 500 de specii de plante au dispărut în ultimii 250 de ani

Andreea Damian

Recordul incredibil stabilit de Lady Gaga după Oscaruri

Andreea Damian

Madonna dezvăluie adevăratul motiv care a determinat-o să lanseze un album nou

Andreea Damian

Scrie un comentariu