Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

MONICA GABOR e gravida din nou!

monica gabor gravida 2monica gabor par lungMONICA GABOR e gravida din nou! Se pare ca micuta IRINA va vea o surioara sau fratior cu ochisori migdalati si hainute roz (“pink”)!

Monica Gabor a participat zilele trecute la un festival de film in Los Angeles. Ea a fost fotografiata de presa americana in compania cunoscutei actrite Angelica Bridges.

Pozele au ajuns si in Romania si, bineinteles, au starnit valuri. I-a fost studiata cu atentia tinuta, stilistii au dat verdictul, s-a vorbit despre cariera pe care bruneta si-o construieste incet, dar sigur in firma lui Mr. Pink etc. Altceva le-a atras insa atentia prietenilor sai care s-au gandit daca nu cumva e insarcinata.

Monica are picioarele pline de vase de sange sparte. Normal, cauzele pot fi diverse, insa gravidutele stiu ca acesta poate fi si semnul unei sarcini. Mai ales ca la festivalul cu pricina, Monica a purtat o tinuta destul de larga, care-i masca trupul, mai ales in zona abdomenului. Mai mult, si prietena Monicai Gabor din America, designerul Lorena Sarbu, s-a ferit sa confirme sau sa infirme informatia ca bruneta ar fi gravida. “Monica este o fata foarte draguta, am imbracat-o de mai multe ori si suntem prietene foarte bune. Nu stiu daca e insarcinata sau nu, asta ii priveste pe cei doi. Eu respect intimitatea lor”, a declarant aluziv Lorena la Antena Stars.

ARTICOLE SIMILARE

Ciocolata, aliment terapeutic

realitatea

Cum să ne păstrăm prietenii

realitatea

Cum îţi găseşti telefonul dacă l-ai pierdut?

APERITIVE de Sarbatori / RETETE!

FEMEIA-ZOMBIE! Mananca junk food si face sex fara sa-si aminteasca nimic

Caracteristici ale generației Z care ne sperie și ne amuză în același timp

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu