Tabu
Image default
FASHION

Monica Ionescu

Monica are o pasiune pentru hainele vintage încă din liceu, când organiza expediții împreună cu prietenele prin târguri de vechituri și magazine ascunse. Ca urmare firească, deține, împreună cu Ana Albulescu, proiectul EVintage, un site/afacere unde cele două vând micile comori descoperite prin dulapurile mirosind a levănțică ale bunicilor sau mătușilor în vârstă sau prin imensele flea markets din orașele Europei.

Dacă ar fi după ea, Monica s-ar îmbrăca tot timpul doar în rochii, ceea ce și face de primăvara până toamna, când vremea o forțează să treacă, din nefericire, la pantaloni. Își dorește tare un Chanel 2.55, dar, până când îl va găsi prin vreun dulap, se mulțumește cu poșete vintage din piele de șarpe, despre care spune că sunt mai ecologice decât am crede, pentru că sunt refolosite și nu aruncate.

Monica poartă rochie Lavinia Nedelea, pantofi s’Oliver, geantă vintage din piele de șarpe, inel vintage, dress Golden Point, maieu Miss Selfridge, broșă Gabi Urda și ceas Swatch Mulțumiri Garden Center Grup (DN1 Km 27; Săftica – Tâncăbești, tel. 021.267.71.80) pentru spijinul acordat.

Machiaj: Bianca Boeroiu

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ţi confecţionezi singură mănuşi?

Ghilotina Chanel

realitatea

Street fashion: Irina

realitatea

Street fashion Cluj

realitatea

Poveste din New York in V Magazine

realitatea

Pommery Brut Royal, Bollywood chic

realitatea

Scrie un comentariu