Tabu
Image default
FASHION

Monica Ionescu

Monica are o pasiune pentru hainele vintage încă din liceu, când organiza expediții împreună cu prietenele prin târguri de vechituri și magazine ascunse. Ca urmare firească, deține, împreună cu Ana Albulescu, proiectul EVintage, un site/afacere unde cele două vând micile comori descoperite prin dulapurile mirosind a levănțică ale bunicilor sau mătușilor în vârstă sau prin imensele flea markets din orașele Europei.

Dacă ar fi după ea, Monica s-ar îmbrăca tot timpul doar în rochii, ceea ce și face de primăvara până toamna, când vremea o forțează să treacă, din nefericire, la pantaloni. Își dorește tare un Chanel 2.55, dar, până când îl va găsi prin vreun dulap, se mulțumește cu poșete vintage din piele de șarpe, despre care spune că sunt mai ecologice decât am crede, pentru că sunt refolosite și nu aruncate.

Monica poartă rochie Lavinia Nedelea, pantofi s’Oliver, geantă vintage din piele de șarpe, inel vintage, dress Golden Point, maieu Miss Selfridge, broșă Gabi Urda și ceas Swatch Mulțumiri Garden Center Grup (DN1 Km 27; Săftica – Tâncăbești, tel. 021.267.71.80) pentru spijinul acordat.

Machiaj: Bianca Boeroiu

ARTICOLE SIMILARE

VICTORIA BECKHAM promoveaza Marea Britanie …la metrou

Corsete, sutiene, tocuri!!! Cele mai ciudate ACCESORII FEMININE pentru BARBATI (foto)

Bar Rafaeli şi Irina Shayk, ambasadoarele Replay la EMA 2011

realitatea

Cu părul din zona intimă la vedere! Manechinele care au scandalizat trecătorii

De ce pantofii Christian Louboutin au talpă roșie

Andreea Damian

Blake Lively sau Eva Herzigova?

realitatea

Scrie un comentariu