Tabu
lifestyle

Monica Tatoiu, pentru prima dată mireasă. Uite ce rochie va avea!


Monica Tatoiu se pregăteşte de nuntă! La cei 57 de ani de ani, ea va îmbrăca săptămâna viitoare pentru prima dată o rochie de mireasă adevărată. Ca să marcheze 25 de ani de căsnicie alături de soţul ei, Victor, femeia de afaceri şi-a achiziţionat din America o ţinută în valoare de 250 de dolari.

Monica Tatoiu e mai emoţionată ca niciodată. Sâmbăta viitoare, la 22 iunie, ea va fi condusă din nou la altarul Biserici Sf. Visarion din Capitală, acolo unde în urmă cu 25 de ani îi spunea soţului său, Victor, pentru prima dată “da”. Evenimentul va fi unul restrâns la care vor fi invitate doar persoanele de suflet.

“La nunta mea cu Victor din 1988 am fost 24 de persoane, acum am chemat 30 de oameni. Va fi ceva restrâns, dar elegant.M-am căsătorit cu alai când aveam 21 de ani şi a durat doar trei luni. Atunci mi-am făcut singură ţinuta. Nu am avut o rochie de mireasă. Nici la nunta cu Victor, nu am purtat una adevărată. Mi-am creat-o tot eu, dar din perdele de la Paşcani. Acum am vrut să fie altceva.

Mi-am luat o rochie cum se purtau în anii ’30, de la un magazin din Manhattan, S.U.A., de unde eu mai cumpăr. Tot de acolo mi-am luat şi o pălărie, pe care o voi purta la eveniment.

Rochia este de culoarea cafelei cu lapte, nu am vrut albă, cu perle cusute manual, cu broderie şi dantelă. I-am tăiat eu trena şi mi-am făcut pantofi din ea”, ne-a mărturisit viitoarea mireasă.
Monica Tatoiu s-a pregătit din timp pentru a celebra aşa cum se cuvine nunta de argint. Astfel, că rochia este una pe măsura evenimentului. Mai exact, ţinuta miresei este asemănătoare cu cea a Reginei Elisabeta a -II-a pe care aceasta a purtat-o la încoronare şi care acum este expusă la muzeul din Buckingham.

ARTICOLE SIMILARE

Debut de stagiune la Teatrul Bulandra

realitatea

SINUCIDEREA lui ADRIAN NASTASE: S-a impuscat cu un pistol dar a fost salvat!

realitatea

Castiga un set de bijuterii

Targ vintage si handmade – La Scena

realitatea

JUAN CARLOS – regele cu cele mai multe amante / FOTO

Sex-tape cu Rihanna și Chris Brown

realitatea

Scrie un comentariu