Tabu
Image default
LIFE & LOVE LIFESTYLE What's hot

Cate neveste si cati copii are CHIRILA?

Romania e mereu suprinzatoare, dar povestea unei familii din inima Moldovei, aparent oameni obisnuiti, bate toate recordurile! Vezi si video: Kanal D.

Intr-un sat uitat de lume, in apropiere de Iasi, traieste o familie care intrece orice inchipuire! Un barbat, doua femei si 13 copii. Traiesc in liniste, departe de orice urma de civilizatie, fara acte, fara vecini, fara certificate de nastere si fara un loc de munca. Un mod de viata uluitor pentru secolul XXI care ar putea fi considerat un protest fata de tot ce inseamna sistem.

George Chirila traieste de aproape 18 ani in concubinaj cu doua femei, surori, Nicoleta si Mariana. Prima a fost de la inceput cu barbatul, iar a doua a venit sa ii ajute in gospodarie, insa nu a mai plecat. Intr-o casa cu pereti netencuiti, fara garduri si cu multe acareturi imprejur, familia lui George Chirila locuieste dupa legi numai de ei cunoscute.

Toti cei 13 copii au fost nascuti acasa si mositi de tatal lor, care a facut trei ani la facultatea de Medicina Veterinara.  Niciunul nu a fost declarat la nastere, iar atunci cand sunt bolnavi, singurele tratamente sunt leacurile babesti. Pana nu demult, niciunul nu mergea la scoala, dar, fortat de cele doua partenere de viata, barbatul si-a trimis intr-un final copiii la scoala. Rand pe rand, aproape in fiecare an s-a nascut cate un copil, fie de la Nicoleta, fie de la Mariana. Iar capul familiei declara ca nu are de gand sa se opreasca aici in ceea ce priveste mostenitorii.

Barbatul nu se plange de saracie, dar refuza cu orice pret rigorile civilizatiei, punand pret pe comuniunea cu natura. Are stupi, sute de oi, capre si vaci, zeci de hectare de teren si utilaje agricole, dar nu are curent in casa si nici apa. Copiii isi fac temele la lumina lampii si se spala la lighean. Legal, autoritatile spun ca e o situatie la limita legii. Barbatul nu este casatorit cu cele doua femei pentru a fi acuzat de bigamie. Primaria l-a obligat, totusi, sa le faca certificate de nastere copiiilor, iar sapte dintre ei au deja acte. Pentru cinci insa, a fost ceruta o expertiza antropologica, in urma careia va putea fi stabilita varsta lor.

ARTICOLE SIMILARE

Trucuri pentru curățenia de primăvară. Pregătește-ți casa de Paște!

Andreea Damian

Incident in biserica la nunta CORNELIEI CATANGA

Cleopatra, o adevarata domnisoara! Uite cat de frumoasa este fiica lui Pavel Stratan!

De ce a fugit de acasa IULIA IONESCU? Adevaruri care dor: CE va face la 18 ani???

realitatea

INCREDIBIL! Dupa deconspirare, ROBERT TURCESCU s-a insurat in secret! Uite cum arata SOTIA lui!

Mihaela Borcea s-a ingrasat 6 kg intr-o luna

1 comentariu

maria 18 October 2012 at 15:33

la moldoveni e totul posibil ..:))

Răspunde

Scrie un comentariu