Tabu
lifestyle

Mărțișoare JUNK MADE la Lăptăria lui Enache

Asociația EcoAssist va invita pe 1 martie, între orele 16:00 și 20:00, în Clubul Lăptăria lui Enache din București, la JUNK MADE de martisor, o expoziție de mărțișoare lucrate din… ceea ce noi aruncam la gunoi.

Pentru aceasta editie a JUNK MADE, voluntarii EcoAssist au realizat mărțișoare din deșeuri care i-au inspirat cel mai mult: doze din aluminiu, capace din plastic, dopuri de plută, ziare sau cartoane vechi. Cu puțină inspirație, au fost realizate atât modele clasice, precum trifoiul cu patru foi, potcoava sau coșarul, cât și modele proprii.

„Totul a pornit de la ideea neobisnuita a unui membru al asociatiei, aceea de a realiza aranjamente de „Ghiocei la doză”. De altfel, acesta este motivul pentru care EcoAssist a lansat apelul public prin care am colectat dozele de alumniu de la consumatorii responsabili”, declara Liana Buzea, Președinte EcoAssist.

S-au alăturat eforturilor creative ale asociației artista I.N.I. Tree, designer-ul Ina Ella Cherim din Constanța și forumul de artiști VisualArt. Artista I.N.I. Tree a ghidat voluntarii pentru a-și aduce ideile de mărțișoare la o formă armonioasă, iar Ina Ella Cherim a pus la dispoziție pentru evenimentul JUNK MADE un set de rochii realizate din ziare citite și ambalaje din hârtie, in timp ce forumul de artiști VisualArt a lansat un concurs intern pentru dublarea mărțișoarelor din deșeuri.

Așadar, de 1 Martie în Lăptăria lui Enache, Asociația EcoAssist și artiștii susținători vă așteaptă la cel mai neobișnuit stand de mărțișoare din București. Veți putea admira la fața locului câteva exemplare ale rochiilor din ziare, prin aceasta EcoAsisst transmițând mesajul că în plină criză ecologică și economică ne putem bucura de momentele speciale, utilizând într-un mod ingenios resursele de care dispunem. Mai multe detalii – EcoAssist.org

ARTICOLE SIMILARE

Johnny Depp, într-un nou rol sexi

realitatea

Jessica Biel strip tease

realitatea

Secretul unui mariaj perfect? Lipsa copiilor

realitatea

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin i-au şocat pe locuitorii Londrei

realitatea

LOVE STORY: Pe când eram grăbită nu-știu-unde

realitatea

Legi pentru o noua lume

realitatea

Scrie un comentariu