Tabu
lifestyleLIFESTYLE

Must-haves pentru vremea rece

Piese de bază pentru nopțile reci de iarnă. Pijamale călduroase, seturi de noapte cu halate, body-uri care mențin spatele cald.

Temperaturile sunt în scădere și cu toții căutăm mai mult căldura casei noastre. Iarna, alegerile noastre stilistice se bazează pe confort și un sentiment de căldură, mai ales atunci când suntem acasă și vrem să ne relaxăm după o zi solicitantă. Dar care sunt piesele esențiale din garderoba noastră care ne vor ajuta să ne bucurăm din plin de iarnă?

Pijamale pentru femei

Cu siguranță adori pijamalele de damă, care însoțesc cele mai dulci vise ale tale și te fac să te simți „ca acasă”. În viața noastră de zi cu zi, simplitatea și confortul incomparabil ies în evidență. De aceea pijamalele din bumbac sunt mereu printre cele mai populare alegeri pentru o femeie. Cu toate acestea, există momente când scopul este să te simți sexy. Atunci o pereche de pijamale din satin câștigă clar teren. Mătasea, cu dantelă și modele care îmbrățișează corpul și îți scot în evidență formele, este exact ceea ce ai nevoie!

Haine de noapte

Pentru senzația supremă de libertate și confort pe timp de noapte, cămășile de noapte sunt cea mai bună alegere. Scurte sau lungi, bumbac sau satin, cu sau fără bretele, cămășile de noapte câștigă mereu. Asigurați-vă că aveți cămăși de noapte potrivite pentru fiecare ocazie. Fie că vrei să-ți seduci partenerul sau să petreci o noapte sub pături, există cămașa de noapte perfectă pentru tine și te așteaptă. Iar pentru nopți pline de senzualitate și momente sexy, body-urile sunt o alegere excelentă, cu dantelă și țesături see through, în culori pasionale.

Body-uri

Iarna este normal să simți frig, chiar dacă porți haine groase. Spatele tău este expus și poate nici măcar nu-ți dai seama. De aceea este important să ai haine potrivite care să te țină în siguranță și departe de astfel de senzații de frig. Body-urile sunt foarte practice, în timp ce în același timp servesc și altor scopuri. De exemplu, există body-uri de damă care îți modelează corpul si îți evidențiază formele. Alte body-uri sunt pentru uz zilnic, în timp ce există și body-uri seducătoare din dantelă, catifea sau cu modele senzuale.

Halate de baie

Ieșind din baie iarna, este necesar să ai un halat de baie moale pe care să-l porți și să simți căldura imediat după dus. Dar, pe lângă halate de baie de damă, există și halate de damă senzuale pe care le poți purta și poți impresiona prin feminitatea și stilul tău unic. Satin, bumbac sau micro catifea, aceste halate îți completează look-ul în cel mai bun mod. Experimentați cu texturi, modele și țesături pentru cel mai bun rezultat estetic.

Iarna este o perioadă minunată. Crăciunul și Anul Nou, zilele cu zăpadă și evadările în natură, toate compun o oportunitate unică pentru momente hilare și emoții incredibile. Bucură-te de ele, mereu cu hainele necesare care te însoțesc chiar și în cele mai reci nopți de iarnă!

ARTICOLE SIMILARE

Roxana Ciuhulescu a IZBUCNIT în LACRIMI, în direct la TV! “Ştia că VA MURI”

Programul romanilor la OLIMPIADA (Miercuri, Ziua 5)/ Asteptam 1-2 MEDALII

Sharon Jones & The Dap-Kings – This Land is Your Land

realitatea

Step Up 3D – Ce-ar fi porno fără sex ?

realitatea

Madonna începe înregistrările pentru noul album

realitatea

SuperPhone. Telefonul care îți respectă nevoile

realitatea

Scrie un comentariu