Tabu
CULTURESlider

Muzeul Național de Artă | Ateliere online inspirate de arta orientală

Vineri, 23 aprilie și sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 11:00, Muzeul Național de Artă al României organizează o serie de ateliere online de desenat și povestit, inspirate de arta orientală. 

E vacanță, e primăvară și toți vrem să ne bucurăm de natură. Luna aceasta sunteți invitați să descoperiți câteva dintre secretele artiștilor persani și otomani , care au ascuns cu pricepere câteva dintre tainele artei lor printre flori și vrejuri fermecate.

Evenimentul Grădini suspendate, covoare zburătoare, cuvinte magice include două ateliere online adresate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Ele se înscriu în seria de evenimente educative pentru copii, tineri și adulți din programul de valorificare a patrimoniului de artă orientală al MNAR, susținut de BRD – Groupe Sociéte Générale.

Tainele grădinii perfecte 

Acest atelier are loc pe 23 aprilie, începându cu ora 11:00. În cadrul atelierului, copii sunt încurajați să-și imagineze pe hârtie o grădină proprie. Apoi, înarmați cu compas, linie, creioane colorate și gumă, vor porni într-o aventură fascinantă pe urmele artiștilor din Orient.

Talismanul magic 

Acest atelier are loc pe 24 aprilie, începându cu ora 11:00 și invită copiii la o călătorie fantastică în căutarea talismanului magic. Sigur au nevoie de el pentru vacanța de vară! 

Participarea este gratuită și se face prin înscrierea la adresa de e-mail: [email protected]. Înainte de începerea atelierului, veți primi prin mail link-ul de Zoom.

 

ARTICOLE SIMILARE

Graviduța Gina Pistol, panică la supermarket

Andreea Damian

Filmele “Harry Potter VI”, “The Pink Panther 2” și “Ice Age 3”, favorite la încasări record în 2009

realitatea

MEDIU: Islanda anunță că va ucide peste 2.000 de balene în următorii cinci ani

realitatea

Dana Săvuică a refăcut ședința foto cu iepurași

Tabu Tabu

Motivul incredibil pentru care noua senzație pop Billie Eilish preferă un look băiețesc

Andreea Damian

N-ai să crezi ce au încercat Dani Oțil și iubita lui în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu