Tabu
Image default
CULTURE Slider

Muzeul Național de Artă | Ateliere online inspirate de arta orientală

Vineri, 23 aprilie și sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 11:00, Muzeul Național de Artă al României organizează o serie de ateliere online de desenat și povestit, inspirate de arta orientală. 

E vacanță, e primăvară și toți vrem să ne bucurăm de natură. Luna aceasta sunteți invitați să descoperiți câteva dintre secretele artiștilor persani și otomani , care au ascuns cu pricepere câteva dintre tainele artei lor printre flori și vrejuri fermecate.

Evenimentul Grădini suspendate, covoare zburătoare, cuvinte magice include două ateliere online adresate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Ele se înscriu în seria de evenimente educative pentru copii, tineri și adulți din programul de valorificare a patrimoniului de artă orientală al MNAR, susținut de BRD – Groupe Sociéte Générale.

Tainele grădinii perfecte 

Acest atelier are loc pe 23 aprilie, începându cu ora 11:00. În cadrul atelierului, copii sunt încurajați să-și imagineze pe hârtie o grădină proprie. Apoi, înarmați cu compas, linie, creioane colorate și gumă, vor porni într-o aventură fascinantă pe urmele artiștilor din Orient.

Talismanul magic 

Acest atelier are loc pe 24 aprilie, începându cu ora 11:00 și invită copiii la o călătorie fantastică în căutarea talismanului magic. Sigur au nevoie de el pentru vacanța de vară! 

Participarea este gratuită și se face prin înscrierea la adresa de e-mail: [email protected]. Înainte de începerea atelierului, veți primi prin mail link-ul de Zoom.

 

ARTICOLE SIMILARE

Afla ce beneficii iti aduce zmeura pentru sanatate

realitatea

Inaintea pensionarii, BASESCU a devenit iar BUNICUT! Iata FOTO cu nepotul lui! Ce NUME va avea!

EU POT! – Workshop Inspirational

Sarah Michelle Gellar și-a pus fanii în cap după o postare pe Instagram

Andreea Damian

Avertismentul OMS: lumea să se pregătească de o pandemie de coronavirus

Andreea Damian

Dana Rogoz şi Catrinel Menghia, nominalizate la Oscarurile românești după ce s-au dezbrăcat în filme

Tabu Tabu

Scrie un comentariu