Tabu
Image default
lifestyle

Jasmuheen, femeia care NU A MAI MANCAT NIMIC de 20 de ani

Maestrul spiritual contemporan Jasmuheen, care nu a mai mancat nimic de 20 de ani si se hraneste cu aer, este invitata Luanei Ibacka la Prima TV.

“Am imbratisat-o pe Jasmuheen, pe care multi o cred o extraterestra si o impostoare, pentru ca de 20 de ani nu mai mananca. Am simtit atingerea unei inimi de o bunatate inimaginabila, si voi face ca acest reportaj sa invite cat mai multe persoane, care au tendinta de a pune etichete urate asupra lucrurilor si oamenilor pe care nu ii inteleg, la cunoasterea modului in cate toti pamantenii se vor hrani in viitor”, spune Luana.
Nascuta in 1957 in Australia, Jasmuheen este o ambasadoare a pacii, o autoare de exceptie, un vorbitor al ingerilor. Practica yoga, qigong, reiki, iar din 1993, a renuntat la hrana obisnuita, traind doar cu prana. E autoarea mai multor carti in care se refera la alimentatia pranica, dar si la unele evenimente din viitorul apropiat. Regimul pe baza de prana are drept consecinte reducerea duratei somnului (la 4-6 ore sau mai putin), incetinirea metabolismului, micsorarea stomacului, senzatia de corp usor si nemarginit, imbunatatirea claritatii mentale, detasarea emotionala. Senzatia de foame lipseste, iar nivelul energetic e ridicat.
Jasmuheen se hraneste numai cu Lumina, cu prana, acea energie universala pe care o absorbim o data cu aerul pe care-l inspiram. In prezent, in lume exista aproape 10.000 de persoane care au adoptat acest sistem de hranire, sistem care este vechi de cand lumea. Inca din cele mai vechi timpuri, maestrii din Orient se hraneau in acest fel, iar in lumea crestina exista nenumarati preoti si calugari care, modesti si nestiuti de nimeni, se hranesc cu energia divina. Mergand pe o cale noua, dar, in acelasi timp, veche de cand lumea, multi adopta acum posibilitatea de a depasi starea de vegetarian partial sau total (vegan) si de a deveni breatharian sau lichidarian, o persoana hranita exclusiv de Lumina si de propria sa natura Divina.
Procedeul descris in cartile lui Jasmuheen reprezinta o stare de a fi rezervata sau atribuita exclusiv sfintilor sau inteleptilor din Orient. Starea ofera o alternativa practica si spirituala celor care doresc sa atinga nemurirea fizica, sa incetineasca sau sa opreasca procesul de imbatranire, sau pur si simplu, sa “traiasca cu lumina”.
Acum, Jasmuheen tine conferinte si seminarii in intreaga lume, in care isi expune modul de a gandi si, in acelasi timp, colaboreaza cu medici si oameni de stiinta care studiaza fenomenul si se straduiesc sa-i dea o explicatie stiintifica multumitoare. Puterea de vindecare vine din conectarea noastra intentionata la aceste meridiane energetice, prin vizualizare, imaginandu-ne ca liniile energetice din corpurile noastre se pot conecta la ele si la matricele de energie din dimensiunile inalte. De aceea, din cauza ca celulele noastre devin mai usoare si coeficientul de lumina creste, nu numai ca preluam inca o data comanda asupra structurii noastre moleculare, dar activam complet matricea de energie a corpurilor noastre de lumina.

Duminica, 10 iunie, Luana Ibacka o are invitata in emisiunea “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!”, de la Prima TV, pe Jasmuheen, maestru spiritual contemporan.

ARTICOLE SIMILARE

Drew Barrymore, pierce în limbă la 34 de ani

realitatea

Alicia Silverstone isi hraneste copilul din propria gura! (VIDEO)

Bionic, ultimul album al Christinei Aguilera, cea mai mare cădere din istoria top-ului UK

realitatea

Evenimente Tabu

realitatea

7 tipsuri pentru o nunta de vis

realitatea

CORINA a mers cu sorcova in chiloti si sutien! FOTO

Scrie un comentariu