Tabu
lifestyle

UPDATE: Ducesa a intrat in travaliu! Se naste mostenitorul tronului britanic! AFLA Ce nume va avea!

UPDATE:

Kate, Ducesa de Cambridge, a intrat în travaliu şi a fost dusă de urgenţă, în această dimineaţă, la spitalul Paddington, acelaşi în care s-a născut prinţul William, soţul său, în 1982, transmite Daily Mail. Cuplul britanic nu ştie deocamdată dacă va avea băiat sau fetiţă. Kate a mers la spital cu o maşină, însoţită de William. Ducesa de Cambridge va fi asistată la naştere de unul dintre cei mai mari specialişti, inclusiv actualul medic ginecolog al reginei, Alan Farthing.

Copilul cuplului va fi al treilea la succesiunea la tron, înaintea prinţului Harry şi a ducelui de York şi va primi titlul de Prinţ sau Prinţesă de Cambridge. Copilul va fi într-o zi rege sau regină, şeful suprem al forţelor armate, guvernator suprem al Bisericii Angliei şi conducătorul Commonwealth-ului, comunitate din care fac parte 54 de naţiuni.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa, Catherine, au anunţat că vor avea primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă, de multe luni, de întregul regat. William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

Kate Middleton şi William au decis ca al doilea prenume pe care copilul lor îl va purta să fie pus în amintirea prinţesei Diana.
Aşadar, fie că va fi vorba despre un prinţ sau o prinţesă, moştenitorul tronului Marii Britanii va avea drept al doilea prenume “Spencer”, în onoarea răposatei mame a lui William, Diana Spencer.

Vestea nu i-a căzut deloc bine mamei vitrege a prinului William, Camilla Parker-Bowles. După ce a fost nevoită să-şi trăiască toată tinereţea ascunzându-se, în calitate de amantă neoficială a Prinţului Charles, acum traieşte în umbra nurorii ei mult mai populare şi, colac peste pupăză, se izbeşte iar de memoria rivalei sale.

Kate Middleton şi soacra ei, Camilla Parker-Bowles, au avut mai multe neînţelegeri de-a lungul timpului. Momentul de tensiune maximă între cele două a fost, conform presei britanice, în timpul Jubileului reginei. Aflate împreună în caleaşcă, soţia prinţului William, care urmează să nască peste câteva zile, a fost de-a dreptul umilită de Camilla, mama vitregă a soţului ei.

Nevasta lui Charles a ţinut să o liniştească pe Kate, care e fericită că va deveni mamă, spunându-i verde în faţă că faptul că aduce pe lume un moştenitor o va distruge. Camilla e de părere că după ce copilul se va naşte, William îşi va găsi o amantă pe care o va iubi cu adevărat, aşa cum a făcut Charles cu prinţesa Diana.

Pe lângă prenumele stabilite de părinţii lui, pruncul regal, primul copil al ducelui şi a ducesei de Cambridge, va primi, în funcţie de sex, titlul oficial de Alteţa Sa Regală Prinţul / Prinţesa de Cambridge, a anunţat, luni noapte, Palatul Buckingham printr-un comunicat.

Mai mult: Iată care va fi AL DOILEA PRENUME, pe care îl va purta copilul lui Kate şi al lui William, indiferent de sex. Bunica Camilla Parker-Bowles A LUAT FOC! – Vedete de la ei | Libertatea.ro

Cel mai aşteptat copil din Marea Britanie ar trebui să se nască la jumătatea acestei luni, dar presa se grăbeşte să găsească un loc cât mai bun pentru a relata evenimentul, în faţa spitalului St. Mary din Londra, unde va naşte ducesa Catherine. Ducesa de Cambridge va fi dusă la spital cu un elicopter închiriat special de Prinţul William pentru acest eveniment.

Potrivit ultimelor informaţii, micuţul ar putea veni însă pe lume mult mai devreme, aşa cum s-a întâmplat şi cu tatăl său, William, care s-a născut cu zece zile înainte de termenul anunţat oficial de prinţesa Diana.

Pruncul regal, primul al ducelui şi a ducesei de Cambridge, va primi, în funcţie de sex, titlul oficial de Alteţa Sa Regală Prinţul / Prinţesa de Cambridge.

Potrivit caselor de pariuri, dacă va fi fată, ea va purta numele de Alexandra, Elisabeta, Victoria sau Diana. Dacă va fi băiat se va numi George, Andrew, James sau Harold. Marele anunţ urmează va fi făcut public însă la câteva zile de la naştere.

ARTICOLE SIMILARE

Lady GaGa vrea să joace în “Modern Family”

realitatea

Angajatul gay : sfaturi pentru locul de muncă

realitatea

Prima galerie de artă modernă 100% virtuală

realitatea

Miss Anglia este prea grasă pentru catwalk

realitatea

Expo Barbie în București

realitatea

Ghici cine se plimbă în bikini

realitatea

Scrie un comentariu