Tabu
lifestyle

Începe Târgul de cadouri

Intre 18 si 24 decembrie, bucurestenii vor avea parte de idei inedite de cadouri, mancaruri traditionale si concerte in aer liber la Targul de cadouri organizat in parcul Kiseleff de Asociatia de Turism si Ecologie Carpatia in parteneriat cu
Primaria Sectorului 1.

In plus, pentru iubitorii de animale organizatorii au pregatit pentru sambata, 19 decembrie, de la ora 14.00, un spectacol canin. 

Peste 70 de expozanti din intreaga tara vor veni la Targul de cadouri din parcul Kiseleff cu o selectie deosebita de idei de cadouri de la carti animate si jucarii pentru copii pana la bijuterii, haine, si produse unicat.

In paralel cu Targul de cadouri, sambata are loc spectacolul canin. Posesorii de caini isi vor putea inscrie animalul de companie in concursul de costume si vor putea asista la parada canina. Cele mai bune si mai originale tinute vor fi premiate.

Tot in weekend, organizatorii au programat 2 concerte pe scena din parcul Kiseleff pentru amatorii de muzica in aer liber. Acestia vor putea participa sambata, 19 decembrie, de la 18.00, la concertul trupei Verde si duminica, 20 decembrie, ora 18.00 la cel al trupei Play.

Mai mult decat atat, vizitatorii isi vor putea demonstra abilitatile de patinatori pe Patinoarul din parcul Kiseleff sau se vor putea delecta cu preparate culinare deosebite precum halvita, magiun, turta dulce, kurtos secuiesc, preparate din carne, branzeturi, vata de zahar, produse apicole, braga si produse bio.

Nu au fost uitati nici copiii, organizatorii targului le-au pregatit si de aceasta data spectacole de teatru si magie, jonglerie si sesiuni de face painting.

Targul de Cadouri este parte a unei serii de evenimente dedicate sarbatorilor de iarna, organizate sub deviza "Capitala Bucuriei" (www.capitalabucuriei.ro).

ARTICOLE SIMILARE

Cristina de la Impact, in costum de baie, gravida in 7 luni cu GEMENI!

EXCLUSIV TABU.RO: Interviu Connect-R

realitatea

Cristi Minculescu, la “Vocea României”

Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni

realitatea

Echipele de vanzari in-house si inchirierile incearca sa deblocheze piata imobiliara

realitatea

HOROSCOP 2013 – Anul Sarpelui Negru

Scrie un comentariu