Tabu
FASHIONSlider

New York Fashion Week | High Tech întâlnește High Fashion. Hologramele au cucerit podiumul

High Fashion și High ar fi părut odată niște colegi incomozi, dar perechea s-ar putea dovedi totuși a fi un cuplu puternic, judecând după proiectele din ultima perioadă. Recent, am văzut acest gen de colaborare la Săptămâna Modei de la New York, care se încheie miercuri.

Un spectacol de la Săptămâna Modei de la New York a fost organizat cu modele holografice înalte de 213 centimetri. Designerul de modă Maisie Schloss a îmbrățișat fantezia digitală în cea mai recentă colecție pentru casa Maisie Wilen. Hainele sunt inspirate, iată, din cibernetică într-o industrie a modei care caută posibilitățile unui viitor virtual.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maisie Wilen (@maisie_wilen)

Weekendul trecut, participanții la spectacolul de toamnă 2022 au descoperit modelele virtuale aliniate la rând, efectuând un set de mișcări repetitive, cum ar fi GIF-urile. Inspirați de păpușile din franciza Mattel din 2010 „Monster High”, unele purtau vopsea pentru corp verde și albastră, urechi și aripioare în timp ce se roteau în spațiu, își legănau șoldurile, arătau spre oaspeți și uneori emiteau fulgere albastre animate sau bule.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maisie Wilen (@maisie_wilen)


Colecția retrofuturistică are o mulțime de elemente ale lumii virtuale – unele modele purtau ochelari VR — cu niște siluete din anii 2000, cum ar fi topuri strălucitoare de petrecere, rochii bodycon, trenciuri din vinil și rochii fără spate. Acest proiect este o colaborare cu Yahoo, despre care Maisie Schloss a spus că au vrut să „împingă cu adevărat întreaga fantezie a ceea ce putem crea”.

Designerul din Los Angeles, a cărei etichetă poartă numele de fată al mamei sale, și-a început cariera sub aripa lui Kanye West, începând ca asistent la Yeezy și ajungând la poziția de designer de îmbrăcăminte pentru femei. În urmă cu trei ani, West i-a acordat primul grant din programul său și ea și-a fondat propria ei marcă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maisie Wilen (@maisie_wilen)

De atunci, hainele ei au fost purtate de Kim Kardashian, Bella Hadid și Kylie Jenner și chiar și de personajele din serialul „Euphoria”, unde estetica e-girl și machiajul fanteziei domnesc pe holurile liceului.

ARTICOLE SIMILARE

Ce le transmite Dan Cruceru – Taticool – cadrelor didactice, la începutul anului școlar

Tabu Tabu

Jubileul de Platină. Regina Elisabeta a II-a, la 70 de ani de domnie – date neștiute despre suverană

Andreea Damian

Nestlé nu poate pretinde că apa publică și îmbuteliată de corporație este „serviciu public”

realitatea

Cine e Laura Lopes, sora secretă a Prințului Harry?

Andreea Damian

Jean Paul Gaultier este cel mai recent designer pe lista celor care interzic blana

realitatea

8 piese vestimentare de bază de culoare neagră care te ajută să creezi zeci de outfituri

Andreea Damian

Scrie un comentariu