Home > Lifestyle > Nimeni nu se astepta la asta! Ce au facut Alina Puscas si sotul ei!

Nimeni nu se astepta la asta! Ce au facut Alina Puscas si sotul ei!

Dupa ce in toate ziarele tabloide au aparut mai multe poze care dovedeau ca vedeta Antena 1, Alina Puscas, era inselata de sot, iata ca cei doi au decis sa mai acorde o sansa casniciei lor.
alina

Si daca toti ii dadeau divortati deja, mai ales ca au inceput sa locuiasca separat, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” pare sa-l fi iertat pe Viktor Bieltz, iar cei doi chiar au petrecut o vacanta in Thailanda, potrivit cancan.ro. Cei doi au fost surprinsi in aeroport in Bangkok. Alina statea cu capul pe umarul sotului sau, probabil obosita din cauza calatoriei.

Casnicia celor doi a inceput sa scartaie chiar la cateva luni de la casatorie. Cei doi au hotarat sa se separe pentru o perioada, si apropiatii chiar erau convinsi ca au decis sa divorteze. In plus, in presa tabloida au aparut tot felul de articole si poze cu Viktor in compania a diferite domnisoare, semn ca si-ar insela sotia. Ba mai mult, s-a speculat si ca cei doi vor  divorta la notar. Insa, iata ca anul 2014 i-a facut sa isi mai acorde o sansa relatiei lor.

Articole asemanatoare
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
Vedeta TV din Romania se marita la 2 luni dupa divort cu un barbat cunoscut pe Facebook

Loading...

Comenteaza acest articol

Nimeni nu se astepta la asta! Ce au facut Alina Puscas si sotul ei!

by   1 min
0