Tabu
PEOPLESlider

Noi detalii despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomy. Cum a ajuns în comă

Cântăreața trangender Naomy se află în comă la spital. O persoană apropiată acesteia a oferit noi detalii despre starea în care se află artista.

Antonela a ținut să clarifice situația. Se pare că starea de sănătate a lui Naomy este în continuare una precară, dar a fost deconectată de la aparate și poate respira de una singură.

„NU A MURIT NAOMI !!!! Este încă în comă dar astăzi a început să respire cu plămânii ei, a fost deconectată de la aparatele care o ajutau să respire, respiră cu plămânii ei, da, este tot în comă se luptă între viață și moarte în urma unui AVC.

Presa să se potolească, deja ați înmormântat-o voi, toată viața ei ați dat cu ea de pământ, măcar acum în aceste momente cruciale, măcar acum ȚINEȚI-VĂ GURA!

Eu sunt în continuă legătură cu spitalul și cu persoana care merge la ea zilnic!!”, a scris Antonela, pe contul său de Facebook.

În urmă cu doar câteva zile, Naomy și-a speriat urmăritorii cu o fotgrafie postată pe rețelele sociale. Aceasta apare pe un pat de spital, având și un tub de oxigen, dar și perfuzie la mână. Un prieten a postat imaginea în numele său, pe contul ei de Instagram.

„Naomy, sper ca Dumnezeu să te salveze. Sunt prietenul lui Naomy. E în comă de ieri”, este mesajul publicat la secțiunea de InstaStory.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce bine arată Oana Cârmaciu la 2 luni de când a născut

Tabu Tabu

Michelle Pfeiffer nu mai poartă parfum de 10 ani

Andreea Damian

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, răvășiți de durere: „Azi noapte sufletul ei a plecat dintre noi”

Andreea Damian

Dieta pentru un stomac plat

realitatea

Părinți, sunteți pregătiți pentru mahmureala de sărbători?

realitatea

Cu ce se va ocupa Cabral, după ce și-a anunțat retragerea din televiziune

Andreea Damian

Scrie un comentariu