Tabu
Image default
lifestyle

Normandia, destinație hype de vacanță

Dacă vrei ceva mai special decât Saint Tropez, îți recomandăm Normandia. Drumul de la Paris, cu mașina, durează maximum patru ore și vei găsi niște locuri minunate. Deauville este locul în care vin conaisseurii în materie de plaje și distracții ,,aristocratice’’, precum ruleta și black jack. Hoteluri chic, buticuri de lux și nu numai (tocmai ce a fost renovat magazinul Louis Vuitton de aici, și s-a lansat una dintre cele mai chic poșete ale verii, Neverfull Deauville).

Este orașul în care își petreceau vacanțele actorii francezi și americani în anii ’60, ’70, și și-a păstrat același farmec. Aici se ține și un festival de film, în fiecare an, la începutul lui septembrie. Dacă ajungi în Normandia, musai trebuie să te plimbi și pe ,,plajele debarcării’’, Omaha beach îți va tăia respirația, iar iubitul tău va fi in delir!

Numai pentru tine și prietenele tale fashioniste, ai Muzeul Christian Dior, care își schimbă expozițiile destul de des. www.musee-dior-granville.com. Muzeul este practic casa din Granville, villa "les Rhumbs", în care s-a născut și a copilărit Dior, construită pe malul oceanului. La plecare, nu uita să cumperi Calvados, este cel mai bun vin, care se produce ,,in house’’ în Normandia. Îl achiziționezi direct de la fermieri.

Bon Voyage!

ARTICOLE SIMILARE

FINAL SURPRIZA! Adelina Boie a fost aleasa de Burlacul, dar ea l-a preferat pe BOTE

Carmen Harra: “Marcel Prodan a omorat-o pe Alexandra Stan!”

Licitație cu rochiile lui Audrey Hepburn

realitatea

SINCERITATE! Daniela Crudu: “M-am lovit la cap!”

HOROSCOP CHINEZESC 2012: Anul Dragonului de Apa / Partea I: Sobolanul, Bivolul, Tigrul

Bianca Dragusanu: “Am fost rapita, dusa in padure si chinuita”

Scrie un comentariu