Tabu
Image default
FASHION

Noua colecție Moncler, lansată pe pârtiile de la St. Moritz, la peste 1800 de metri înălțime

Moncler a transformat celebrele pârtii din St. Moritz, Elveția, și pădurile înzăpezite din jurul lor într-un uriaș podium al modei pe care au fost prezentate cele peste 90 de ținute din colecția Moncler Grenoble toamnă/iarnă 2024.

Stațiunea elvețiana este cunoscută drept preferata celor mai bogați europeni și americani. Este foarte probabil ca majoritatea celor care se aflau la schi în regiune să se numere printre clienții fideli ai brandului.

Noua colectie a liniei Grenoble a fost descrisă de reprezentanții brandului ca fiind “o reuniune a unor lumi diferite, depășind provocările tehnice și promovând o idee a stilului de iarnă bazat pe eleganță și sofisticare”. 

În ceea ce privește “provocările tehnice”, echipa Moncler se referă la faptul că a sponsorizat expediții la K2, Makalu, Alaska și, în 1968, a devenit furnizorul oficial al echipei naționale franceze de schi alpin în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Grenoble.

Printre vedetele invitate s-au numărat Kate Moss, Anne Hathaway, Willow Smith, Shaun White, Gus Kenworthy în timp ce Emily Ratajkowski, Irina Shayk și Mariacarla Boscono au defilat alături de celelalte modele incluse în prezentarea de modă.

Modelele au prezentat ținutele pe o potecă acoperită de zăpadă. A fost creată o atmosferă „mistică”, prin lasere și reflectoare. Din boxe s-a auzit muzică clasică.

Colecția include costume și jachete de schi, geci puffer pentru sezonul rece realizate printr-o tehnologie inovatoare, pulovere tricotate, ghete și accesorii chic. 

În ciuda criticilor din partea organizațiilor de mediu, primarul Christian Jott Jenny a lăudat evenimentul, scrie Blick. Acesta a participat la eveniment și s-a pozat cu vedeta din „Diavolul se îmbracă în Prada”, Anne Hathaway.  „Au fost foarte mulți angajați de serviciu care au făcut toate eforturile pentru a se asigura că natura este tratată bine. De exemplu, fiecare far a fost atașat de un copac cu o pernă de protecție”, a precizat edilul.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Scarlett Johansson, noua imagine Mango

realitatea

Manolo Blahnik: “Urăsc vedetele”

realitatea

Soirees de la Mode 13

TREND ALERT: Ce costume de baie se poartă vara aceasta

Andreea Damian

Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont când alegi încălțămintea sport la modă pentru femei?

Tabu Tabu

„Întuneric și lumină” | Casa de modă Alexander McQueen se întoarce la Londra

Andreea Damian

Scrie un comentariu