Tabu
lifestyle

O noua FLOAREA LEONIDA? Gimnasta (?) Laura Stan este “Lea Lexis”!

Cazul gimnastei Floarea Leonida, sportivă de renume în România devenită damă de companie în Germania, pare sa nu fie  singular si produce, deja, imitatoare!.
Lea Lexis este o actriţă porno foarte bine cotată în Statele  Unite ale Americii, dar care s-a născut în Bucureşti şi pretinde ca are în
palmares cinci titluri de campioană naţională la gimnastică.

“Sunt Lea Lexis, am 24 de ani şi m-am născut în România”, povesteşte actriţa într-un interviu. “Am practicat gimnastica timp de zece ani şi am ieşit campioană naţională a României de cinci ori. De trei ori am luat aur la toate aparatele şi de două ori la sol”, spune Lea. “La sol? Înseamnă că-ti place balansul…”, glumeşte reporterul. “Am picioare foarte puternice, care m-au ajutat întotdeauna”, îi răspunde pe acelaşi ton românca.

Lea Lexis este născută în 1988, lucrează în indutria erotică din 2007 şi este specializată în scene de sex anal. Conform datelor de pe internet, numele ei real este Laura Stan, însă la Federaţia Română de Gimnastică s-ar parea ca nu există nici o informaţie despre o campioană naţională cu acest nume.

ARTICOLE SIMILARE

Petra Nemcova se dezbracă evreiește – FOTO

realitatea

ANDREEA TONCIU sarutata pe sani in vazul lumii! FOTO!

Hotel de lux pentru căței la Munchen

realitatea

ANTONIA, divortul, mormonii, Danemarca?

Viena, primul oraș din lume în funcție de calitatea vieții

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu