Home > Fashion > Noul iPhone 5 – mai subtire!

Noul iPhone 5 – mai subtire!

Eforturile depuse de Apple pentru miniaturizarea componentelor dau noi rezultate, reducând cu aproximativ 0.5 mm din grosimea carcasei rezervată pentru următoarea generaţie iPhone, apelând la un ecran mai subţire, care integrează interfaţa touch.

Deşi la o primă impresie subţierea cu doar 0.5 mm a grosimii telefonului nu pare o realizare prea mare, lipirea senzorului pentru interfaţa touch de ecran lasă loc pentru apropierea suplimentară a ecranului de scutul din sticlă minerală al telefonului, îmbunătăţind calitatea imaginii. Un alt beneficiu este şi reducerea cu câteva grame a greutăţii finale, crescută după adăugarea ecranului cu diagonală mărită.

Potrivit Wall Street Journal, citat de www.go4it.ro, de noile ecrane cu tehnologie in-cell sunt asigurate de furnizori ca Japan Display, Sharp şi LG Display. Din listă lipsesc doi dintre furnizorii tradiţionali de ecrane, contractaţi de Apple pentru gama de telefoane iPhone 4S: Wintek Corp. şi TPK Holding Co., ambele companii fiind specializate doar în ecrane touch convenţionale, fără tehnologie in-cell.

Noua generaţie de telefoane iPhone, cu ecrane ce integrează tehnologia in-cell, este aşteptată pentru lansare în această toamnă.

Articole asemanatoare
Cartea de credit „sexistă” de la Apple investigată de autoritatea de reglementare a SUA
Apple renunță la aplicația prin care protestatarii din Hong Kong puteau să localizeze forțele de ordine
Alexa
Asistenții digitali, precum Siri și Alexa, accentuează stereotipurile și prejudecățile de gen
Sofia Coppola îl regizează pe Bill Murray în primul film Apple

1 Response

  1. Keli

    ok, atunci e locul porvitit sa declar sus si tare ca n-ai facut asta, eu am fost un domn (ca de obicei) si cand mi-am dat seama ce greseala am facut te-am sunat, ti-am cerut scuze si am promis ca voi corecta rapid greseala. ceea ce vedeti mai sus, adica.pheeee, ce m-am scos, la fileu mi-ai ridicat-o

Comenteaza acest articol

Noul iPhone 5 – mai subtire!

by   1 min
1