Tabu
Image default
FASHION

Noul iPhone 5 – mai subtire!

Eforturile depuse de Apple pentru miniaturizarea componentelor dau noi rezultate, reducând cu aproximativ 0.5 mm din grosimea carcasei rezervată pentru următoarea generaţie iPhone, apelând la un ecran mai subţire, care integrează interfaţa touch.

Deşi la o primă impresie subţierea cu doar 0.5 mm a grosimii telefonului nu pare o realizare prea mare, lipirea senzorului pentru interfaţa touch de ecran lasă loc pentru apropierea suplimentară a ecranului de scutul din sticlă minerală al telefonului, îmbunătăţind calitatea imaginii. Un alt beneficiu este şi reducerea cu câteva grame a greutăţii finale, crescută după adăugarea ecranului cu diagonală mărită.

Potrivit Wall Street Journal, citat de www.go4it.ro, de noile ecrane cu tehnologie in-cell sunt asigurate de furnizori ca Japan Display, Sharp şi LG Display. Din listă lipsesc doi dintre furnizorii tradiţionali de ecrane, contractaţi de Apple pentru gama de telefoane iPhone 4S: Wintek Corp. şi TPK Holding Co., ambele companii fiind specializate doar în ecrane touch convenţionale, fără tehnologie in-cell.

Noua generaţie de telefoane iPhone, cu ecrane ce integrează tehnologia in-cell, este aşteptată pentru lansare în această toamnă.

ARTICOLE SIMILARE

Hermes, campanie glaciară

realitatea

Trend: de la fashionista la recesionista

realitatea

Trend Alert: Brățările jumbo

realitatea

Kate Moss…atât de voodoo

realitatea

V4vintage la V for Vintage din 11 aprilie

realitatea

11 idei de styling pentru o talie mai îngustă

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu