Tabu
Image default
FASHION

Noul iPhone 5 – mai subtire!

Eforturile depuse de Apple pentru miniaturizarea componentelor dau noi rezultate, reducând cu aproximativ 0.5 mm din grosimea carcasei rezervată pentru următoarea generaţie iPhone, apelând la un ecran mai subţire, care integrează interfaţa touch.

Deşi la o primă impresie subţierea cu doar 0.5 mm a grosimii telefonului nu pare o realizare prea mare, lipirea senzorului pentru interfaţa touch de ecran lasă loc pentru apropierea suplimentară a ecranului de scutul din sticlă minerală al telefonului, îmbunătăţind calitatea imaginii. Un alt beneficiu este şi reducerea cu câteva grame a greutăţii finale, crescută după adăugarea ecranului cu diagonală mărită.

Potrivit Wall Street Journal, citat de www.go4it.ro, de noile ecrane cu tehnologie in-cell sunt asigurate de furnizori ca Japan Display, Sharp şi LG Display. Din listă lipsesc doi dintre furnizorii tradiţionali de ecrane, contractaţi de Apple pentru gama de telefoane iPhone 4S: Wintek Corp. şi TPK Holding Co., ambele companii fiind specializate doar în ecrane touch convenţionale, fără tehnologie in-cell.

Noua generaţie de telefoane iPhone, cu ecrane ce integrează tehnologia in-cell, este aşteptată pentru lansare în această toamnă.

ARTICOLE SIMILARE

VEDETA de la noi – fara lenjerie intima in public! FOTO! Ce-a pierdut SMILEY!

Vintage mania in centrul Bucurestiului

realitatea

Acestea sunt sandalele anului 2020! S-ar putea să se afle deja în garderoba ta

Andreea Damian

Teodora Cărăuș la V for Vintage

realitatea

Top 10 cele mai mari invenții din fashion

realitatea

La cumpărături în magazinul de bărbați. Ce alegi pentru tine?

realitatea

1 comentariu

Keli 1 September 2012 at 8:40

ok, atunci e locul porvitit sa declar sus si tare ca n-ai facut asta, eu am fost un domn (ca de obicei) si cand mi-am dat seama ce greseala am facut te-am sunat, ti-am cerut scuze si am promis ca voi corecta rapid greseala. ceea ce vedeti mai sus, adica.pheeee, ce m-am scos, la fileu mi-ai ridicat-o

Răspunde

Scrie un comentariu