Tabu
Image default
FASHION

Accesorii de iarnă care sunt depășite în acest sezon

Moda practică nu trebuie să fie plictisitoare, mai ales când vine vorba de accesorii. Stilistul și fondatorul The Doe Online a declarat pentru Insider că „accesoriile sunt mama completării unei ținute”. Credem cu tărie acest lucru, mai ales când vine vorba de ținute de iarnă, deoarece căutăm atât să adăugăm straturi ținutelor noastre, cât și să evidențiem articolele.

Fie că este vorba de o tendință veche de zeci de ani care revine la viață sau de o tendință de vară mai recentă care revine, accesoriile de modă de top din această iarnă vor fi departe de a fi tipice. Nu am văzut lipsă de accesorii noi pe pistele Săptămânii Modei ’22, gata să fie adăugate în dulapurile noastre. Pentru a face loc, unele dintre accesoriile de anul trecut vor trebui să rămână în dulapt sau în sertare în această iarnă.

Iată care sunt accesoriile de iarnă care sunt depășite în acest sezon!

Botine

Botinele nu se vor demoda niciodată cu adevărat, dar în această iarnă există o cizmă mai la modă: cizmele peste genunchi. Cizmele de călărie până la genunchi sunt elementul de bază al garderobei. Botinele de la jumătatea gambei și până la genunchi vor fi mai mari decât oricând, designerii concentrându-se pe această înălțime și mai puțin pe botine.

Genți negre

Deseori ni se recomandă să nu purtăm alb iarna, dar ce rost are să trăiești dacă nu încalci câteva reguli? Gențile albe se potrivesc cu orice, la fel ca și gențile negre, în plus, adaugă un element de surpriză aspectului tău de iarnă. De asemenea, se simt mai luxoase decât gențile negre de bază.

Fes

Pălăriile sunt esențiale în lunile de iarnă pentru a ne ține de cald. O căciulă tradițională este întotdeauna o opțiune bună pentru o pălărie de iarnă, dar în această iarnă, îmbunătățim jocul. Renunță la căciula pentru o pălărie de tip „cool-girl”. Acest accesoriu de modă combină dragostea noastră pentru pălăria de vară specifică anilor ’90 cu o țesătură de iarnă de bază. Brandurile de designer și brandurile fast-fashion deopotrivă își creează propria versiune a acestei pălării distractive, una dintre cele mai populare alegeri fiind pălăria de găleată D-Bobby Cannage de la Dior.

Căști pentru urechi

În timp ce căștile pentru urechi acoperă doar urechile, cagulele acoperă întregul cap și toată fața (mai puțin ochii). Numită după Bătălia de la Balaclava, căciula a fost purtată de soldați pentru a se încălzi la frig extrem. Pălăria este încă adesea purtată astăzi ca o piesă de stratificare pentru cei care schiează sau lucrează în condiții extreme.

În modă, totuși, vedetele poartă balaclava ca o piesă statement. Supermodelul Bella Hadid a adus balaclava pe podium în cadrul show-ului Proenza Schouler Fashion Week ’22.

Ochelari de soare supradimensionați

Doar pentru că vara s-a terminat nu înseamnă că soarele strălucitor va înceta să mai strălucească. Ochelarii de soare subțiri, ovali, dau o atmosferă șic și minimalistă. Sunt suficient de subtili pentru a se potrivi perfect cu orice tinuta si suficient de uimitoare pentru a iesi in evidență. Hailey Bieber este un fan al aspectului ochelarilor de soare ovali, prezentându-i într-o  postare pe Instagram.

Cercei mici

Când vine vorba de cercei, mai mare este mai bine în această iarnă. Colierele groase care au fost un succes în trecut se pot pierde sub alte tendințe din acest sezon, cum ar fi puloverele extra supradimensionate. Indiferent dacă sunt cercuri mari sau cu franjuri lungi, cerceii mari, de valoare, vor ieși în evidență deasupra celorlalți.

ARTICOLE SIMILARE

Prinţesa Beatrice, mireasă în rochia reginei. Prima nuntă regală desfășurată în spatele ușilor închise

Andreea Damian

Street fashion: Ioana

realitatea

Stella McCartney | Curentul vegan trece din bucătărie în modă

Andreea Damian

O aplicație mobilă permite fotografierea stilului râvnit și identificarea lui

realitatea

Lancel lansează poșeta Brigitte Bardot

realitatea

A fost lansata colectia Givenchy pre-fall

realitatea

Scrie un comentariu