Tabu
Image default
FASHION

Nuntă: cele mai bune rochii care nu-ți vor tine de cald pe timp de caniculă

Fără doar și poate, multe nunți vor avea loc în timpul valului de caniculă. Indiferent de zona unde se desfășoară evenimentul, mireasa și invitații săi se vor topi din cauza căldurii. Unele materiale pur și simplu le încorsetează și le țin de cald. Altele provoacă daune pielii.

Luați prin surprindere de temperaturile ridicate, unii invitați se văd nevoiți să renunțe la ținuta de nuntă pe care și-au cumpărat-o deja. Între costumele tradiționale de damă, mult prea acoperitoare pentru a supraviețui caniculei, pantaloni și rochii groase care nu lasă aerul să treacă…

Găsirea unei ținute pentru o nuntă care va avea loc la 35 sau chiar 40 de grade poate deveni o sarcină complicată. O provocare vestimentară, dar o sarcină simplă, cu condiția să știi ce haine să cauți. Iată cele 4 tendințe vestimentare pe care să le urmărești.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emili Sindlev (@emilisindlev)

Rochii de vară 2022 – 4 tendințe care nu-ți țin de cald

Cu siguranță nu ne place când transpirăm în timp ce mirii își spun „da” unul altuia și chiar odată ce petrecerea a început. Vara, evident, încercăm să evităm să purtăm rochii din materiale groase sau în nuanțe care atrag căldura. Așadar, să învățăm să spunem nu rochiilor în culori închise precum negru, bleumarin, gri închis și maro, dar și alb, care este rezervat doar miresei.

Ce rochii să porți la o nuntă de vară?

Vă prezentăm această selecție de rochii la modă pentru invitate de nuntă care te vor ajuta să supraviețuiești valului de căldură cu stil.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sabina Socol (@sabinasocol)

O rochie decupată

Această categorie de rochii crestate este un aliat perfect pentru o invitată la nuntă care ar dori să fie ferită de bufeuri. Recunoscută după una sau mai multe crestături de-a lungul picioarelor sau printr-un inel din material numit „ruched ring ” care dezvăluie o parte din piele, rochia decupată este potrivită pentru un astfel de moment.

O rochie de in

Ne ține de cald iarna și ne răcorește vara, inul este un material vegetal natural perfect pentru ținuta de invitat la nuntă. Inul are și are capacitatea de a absorbi până la 20% umiditate. O țesătură pe cât de trendy, pe atât de respirabilă, care ne oferă motive întemeiate de a ceda unei rochii de in pentru o nuntă, chiar și sub efectul căldurii.

O rochie croșetată

Chiar dacă materialele croșetate sunt în general asociate cu garderoba de plajă, ele câștigă totuși credibilitate în garderoba specială pentru invitați la nuntă. Și colecțiile de modă de primăvară-vară 2022 nu ne vor contrazice, deoarece multe dintre rochiile tricotate se încadrează perfect în tematică. Idealul nostru? O rochie maxi croșetată verde pastel, cu dantelă la spate.

O rochie cu volane

Rochia cu volane a fost vedeta colecției Dior Cruise 2023 și așa va fi și pentru ceremoniile care vor avea loc în această vară. Și din motive întemeiate, croiala cu volane a acestei rochii la modă cere în general să fie fluidă, astfel încât să lase corpul să respire.

ARTICOLE SIMILARE

Trend alert: Jeansi colorați!

realitatea

Trend Alert: Accesorii leagăn

realitatea

Jurnalul unei fashioniste: Salonul Pret-a-porter Paris. Despre cum un designer roman intoarce spatele sansei si lui Diane Pernet.

realitatea

Benicio del Toro, primul barbat Campari

realitatea

Rochii primăvară/vară 2021 | Modele de top de purtat la orice vârstă

Andreea Damian

Să mergi la Babaluna, la shopping vintage

realitatea

Scrie un comentariu