Home > Agenda > NUNTA Oanei Roman / Album FOTO

NUNTA Oanei Roman / Album FOTO

NUNTA!

Azi, se marita OANA ROMAN cu Marius Elisei, mai tanar ca ea cu 11 ani si tatal viitorului ei copil, care se va naste in martie. Ceremonia a inceput la ora 16.00 la Casa Casatoriilor Sectorului 2, dar, inainte, Oana a trecut si pe la coafor. La iesire, s-a intalnit cu tatal ei, Petre Roman. VEZI SI AICI!

OANA ROMAN, insotita de mama ei, Mioara Roman, a ajuns cu o intarziere de 15 minute. OANA poarta o rochie roz de la Razvan Ciobanu si balerini de aceeasi culoare. Pe treptele Casei Casatoriilor, o astepta si sora ei Catinca Roman, dar si mai multe prietene, intre care Ana Maria Prodan , Cornelia Catanga etc.

Petre Roman a venit singur la cununia civilă a fiicei sale. În mod incredibil, fostul premier a preferat să stea afară în timpul semnării documentelor, pentru a nu fi fotografiat alături de Mioara Roman, fosta sa soţie şi a da naştere unor noi interpretări. Mai mult, acesta nu a mai aşteptat să iasă alaiul din Primărie şi a şi plecat cu câteva minute înainte. Mioara (73 de ani) şi Petre Roman (67 de ani) au divorţat în aprilie 2007. Fostul premier s-a recăsătorit cu Silvia Chifiriuc şi are un băieţel pe nume Petrus.

Petre Roman a spus care este darul pentru fiica sa: “Cadoul meu pentru Oana este să-şi ofere ea însăşi ei ceea ce şi-a dorit… Adică eu să-i ofer ceea ce îşi doreşte ea. Deci ăsta este cadoul… Ea să hotărască, nu să hotărăsc eu. Îi voi îndeplini o dorinţă”oana nunta 7

Foto: WowBiz, Cancan, Libertatea oana nunta 4

Articole asemanatoare
Nunta OANEI ROMAN / Album FOTO
Cum a evitat-o Petre Roman pe fosta nevastă la cununia fiicei lor!

Loading...

1 Response

  1. Pingback : FOTO de la nunta OANEI ROMAN | Bucătăria pentru toți

Comenteaza acest articol

NUNTA Oanei Roman / Album FOTO

by   1 min
1