Home > Agenda > stiri > O alta impacare in showbiz? Gabriela Cristea: “Il iubesc pe Marcel. Un psiholog ne-ar putea ajuta”

O alta impacare in showbiz? Gabriela Cristea: “Il iubesc pe Marcel. Un psiholog ne-ar putea ajuta”


Dupa ce doua cupluri foarte mediatizate au anuntat in ultimele zile ca au ajuns la reconciliere, Gabriela Cristea apare si spune ca si-ar dori foarte mult sa aiba din nou o relatie cu Marcel Toader.

“Sunt dezamagita de Marcel si nu ar fi prima data cand m-a dezamagit si nici cand eu il dezamagesc pe el. Normal ca il mai iubesc, as fi ipocrita sa nu recunosc asta. S-ar putea ca el sa nu ma creada. Am spus la inceput ca sunt sanse 50% sa ne impacam si 50% sa mearga fiecare pe drumul lui”, a povestit Gabriela la WOWbiz.
“Prima conditie pentru care m-as impaca vreodata cu Marcel ar fi consilierea matrimoniala. Multi oameni si-au rezolvat problemele la psiholog, ar putea sa ne ajute sa vedem de ce am ajuns pana aici, de ce vorbeste el cu alte femei necunoscute despre viata noastra. Poate eu nu-l ascultam si altele il ascultau. Marcel este conservator, de moda veche, dar deschis la lucruri noi. Nu stiu daca va face asta, este un tip orgolios. Singura conditie ca ar trebuie sa o pun e asta cu cosilierea. Va fi obligat sa fie fidel si cred ca poate fi. Eu cred ca undeva noi ne-am pierdut pe drum si trebuie sa ne regasim” a mai spus Cristea.

Articole asemanatoare
Gabriela Cristea s-a intors la rotunjimile care au consacrat-o!
ATAC DUR! “Se duce la EMISIUNI pentru a-şi plăti ÎNTREŢINEREA”
GABI CRISTEA schimbata cu aceasta frumusete! Galerie FOTO
GABRIELA CRISTEA, DECLARAŢIE la TV: “Eu mă mir de iubirea pe care o primesc, sunt cu cracii în sus”

Loading...

Comenteaza acest articol

O alta impacare in showbiz? Gabriela Cristea: “Il iubesc pe Marcel. Un psiholog ne-ar putea ajuta”

by   1 min
0