Tabu
BEAUTY

O femeie câștigă primul concurs de frumusețe fără machiaj din lume și nu a purtat nimic pe față în afară de un zâmbet

Utilizarea  machiajului în concursurile de frumusețe, pe de o parte, poate contribui la performanța generală și la încrederea lor pe scenă. Cu toate acestea, ridică și discuții despre presiunea de a se conforma anumitor idealuri de frumusețe și potențialul pentru standarde nerealiste. Din fericire, vremurile se schimbă, iar acum femeile se pot prezenta așa cum sunt.

Participantele nu s-au machiat în timpul spectacolului.

O asistentă dentară și-a asigurat titlul de câștigătoare a unui concurs de frumusețe „fără machiaj”. Natasha Beresford, în vârstă de 26 de ani, a urcat cu încredere pe podium purtând doar un zâmbet și a fost încoronată Miss Londra 2023 în cadrul etapei regionale a competiției Miss Anglia.

Ea a triumfat peste alte 18 femei care au concurat în mod natural, marcând un moment istoric în moștenirea de 95 de ani a competiției.

În anii precedenți, concurentele au fost obligate să trimită fotografii nefiltrate și nemodificate ale lor ca parte a competiției. Cu toate acestea, concursul de anul acesta a făcut un pas mai departe, interzicând chiar și aplicarea luciului de buze.

Astfel de concursuri urmăresc să sporească încrederea femeilor.

Imagine

Deși multe concursuri organizate înainte au inclus o rundă sau două de momente fără machiaj în competiție, se pare că este pentru prima dată când aproximativ 20 de concurente la un concurs de frumusețe nu au purtat deloc machiaj pentru întregul eveniment.

Organizatorii au remarcat că aceasta a fost o mișcare revoluționară nu doar în Marea Britanie, dar a fost probabil și o premieră la nivel mondial. Ei au imaginat că această decizie de a redefini modelul tradițional al concursului ar „împuternici femeile, ar spori încrederea și va promova o imagine corporală mai realistă”.

Câștigătoarea a purtat și o rochie durabilă.

Imagine

Natasha a atras atenția juraților purtând cu grație o rochie albă din dantelă de la un brand cunoscut pentru producția sa etică și sustenabilă de rochii de mireasă.

După ce și-a asigurat titlul de Miss Londra, ea urmează să concureze în viitoarea finală a Miss Anglia la sfârșitul acestui an.

Beresford și-a exprimat entuziasmul, spunând: „Sunt încântată că am fost aleasă drept Miss Londra. Toate fetele care au concurat sunt atât de frumoase și cu adevărat inspiraționale, așa că a fost o onoare să fiu aleasă.”

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Trucul prin care să-ți smulgi sprâncenele acasă fără să ratezi niciun un fir

Andreea Damian

Schimbare incredibilă de imagine. Cum arată acum Oana Lis

De ce o parte a feței tale este mai atractivă decât cealaltă

Andreea Damian

Produsele cosmetice care te ajută să faci față iernii

Andreea Damian

Alegi Tan-tation, alegi bronzul sănătos

realitatea

MOROCCAN ESSENCE, cel mai nou si luxos produs cosmetic din Romania s-a lansat la Bucuresti

realitatea

Scrie un comentariu