Tabu
Image default
BEAUTY

O femeie de 63 de ani își împărtășește secretele pentru care arată de 20 de ani

Gym Tan este pasionată de fitness, are 63 de ani și face senzație pe TikTok. Ea câștigă inimi cu mintea, corpul și spiritul ei tinere. 

Într-un videoclip recent, Gym a împărtășit secretul pentru a arăta și a te simți mai tânără în fiecare an. Să aflăm despre ce este vorba.

Îmbrăcată elegant în haine negre, împodobită cu bijuterii galbene, negre și albe, Gym și-a dezvăluit mantra: „Vârsta este doar un număr. Concentrează-te pe ceea ce te face fericit și te face să te simți bine.” Ea a subliniat importanța de a te înconjura de oameni care te apreciază și te iubesc și care pot transmite înțelepciune despre viață.

Cu aproape 248.000 de urmăritori pe Tik Tok, Gym și-a inspirat constant publicul, proclamând că tot ce este mai bun urmează să vină, când își îmbrățișează cei 60 de ani. La 62 de ani, ea a postat cu bucurie un videoclip cu ea în care declara că nu vrea să arate ca la 25 de ani. „Cei mai buni ani din viața mea au fost la 60 de ani! Viața a continuat să devină din ce în ce mai bună”, a spus ea.

Urmăritorii ei au fost captivați de pozitivitatea și grația lui Gym. Un fan care a spus: „Fericirea și energia ta se adaugă la frumusețea ta tinerească”.

Pentru ea, secretul înfățișării ei tinere constă în menținerea unei perspective pozitive asupra vieții și nu fixarea pe vârstă.

Cu toate acestea, în ciuda mesajului ei, Gym s-a luptat odată cu temerile legate de îmbătrânire. La cincizeci de ani a simțit greutatea unei „date de expirare” iminente când credea că ar putea deveni invizibilă. Când se apropia de 60 de ani, a descoperit că nu era nimic de care să se teamă și continuă să strălucească ca un far al  pozitivității și al inspirației.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

De ce ar trebui să evitați să folosiți crema hidratantă pentru corp pe față

Andreea Damian

10 trăsături pe care le moștenești doar de la un părinte

Andreea Damian

DIETA LUI DUMNEZEU: Cură de slăbire bazată pe principiile biblice

Trend Vision – Gala Wella 2012

Noua provocare parfumata lansata de Naomi Campbell

India, noua destinaţie pentru frumuseţea Chanel

Scrie un comentariu