Home > beauty > Colegii de serviciu sunt de vina pentru ca nu slabim!

Colegii de serviciu sunt de vina pentru ca nu slabim!

Sa tii o cura de slabire nu e niciodata usor dar, la serviciu, este aproape imposibil. Traditia meselor aniversare, colegii binevoitori care au sandviciuri in plus sau mananca langa tine ceva absolut interzis, bomboanele de ciocolate primite cadou sunt toate bune pentru moral, dar nu si pentru silueta.

Acum, noi cercetari arata ca cei mai mari dusmani ai siluetei noastru sunt colegii de serviciu. Conform unui studiu la care au participat 325 de persoane care incercau sa slabeasca, 29% dintre acestia au spus ca au fost fortati de colegi sa incalce regulile dietei, fie prin oferirea unor delicatese fie prin aluzii subtile la talia lor.

Unii colegi se pot simti jigniti de un angajat care nu vrea sa li se alature la masa ori chiar vad colegul mai slab ca pe o amenintare.

Drept rezultat, colegii il vor pune intentionat intr-o situatie jenanta pe cel care tine cura de slabire cu intrebari personale sau exclamatii publice.

Chiar mai dificil decat sa refuzi un coleg este sa refuzi un client. Unul din cinci participanti la ancheta au marturisit ca sunt aproape obligati sa manance ceea ce nu trebuie la mesele de afaceri. Asadar, care este solutia: sa jignesti un client si sa pierzi un contract sau sa ramai pe pozitii si sa pierzi kilograme?
Se pare, conform specialistilor, ca ai doua optiuni: ori sa faci o gluma pe socoteala ta ori sa inchei intalnirea inainte sa apuce cineva sa comande desertul.

Articole asemanatoare
majda-aboulumosha
Majda Aboulumosha face prăjituri însă puțini știu că actrița a avut 100 de kilograme!
KuToo, o campanie împotriva obligativităţii purtării tocurilor înalte la serviciu
alăptează
O treime din mamele care alăptează, nevoite să exprime laptele în toaletă, după revenirea la serviciu
Top 10 alimente care ajuta la slabire

Comenteaza acest articol

Colegii de serviciu sunt de vina pentru ca nu slabim!

by   1 min
0