Tabu
Image default
PEOPLESlider

O imagine nemaivăzută cu Lady Diana, expusă într-o expoziție

O nouă expoziție dedicată familiei regale tocmai a avut loc la Palatul Kensington din Londra. Oportunitatea de a descoperi un nou instantaneu al prințesei Diana.

La douăzeci și cinci de ani de la moartea ei, cea pe care publicul a poreclit-o prințesa inimilor rămâne o icoană. Dacă familia regală este subiectul unei noi expoziții care tocmai a fost instalată la Palatul Kensington din Londra, Lady Diana este vedeta.

Într-adevăr, un portret nepublicat al mamei Prințului William și a Prințului Harry a fost dezvăluit pentru prima dată publicului. Inițial destinată să se alăture colecției National Portrait Gallery, fotografia a rămas timp de 34 de ani în arhivele autorului său: David Bailey.

O figură cheie a perioadei Swinging London din anii 1960, fotograful care a fost soțul actriței Catherine Deneuve, fusese ales de prințesă pentru capacitatea de a-și pune în valoare modelele, păstrând în același timp un stil foarte rafinat. O alegere care „reflectă dorința Dianei de a stabili o nouă identitate fotografică”, potrivit unui comunicat de presă de la Palatele Regale Istorice, transmis de CNN.

Acest portret, realizat în 1988 în alb-negru, o înfățișează pe Prințesa Diana din profil, într-o rochie care dezvăluie unul dintre umeri. O fotografie pe care vizitatorii expoziției „Viața printr-un obiectiv regal” o pot admira acum până pe 30 octombrie 2022.

Scopul acestei prezentări este acela de a arăta relația fundamentală pe care familia regală o are cu fotografia. „Mediul [fotografie] a modelat modul în care lumea vede monarhia britanică”, a declarat Claudia Acott Williams, curatorul Palatelor Regale Istorice, într-un comunicat de presă. „A permis familiei regale să ofere o perspectivă fascinantă asupra vieților și muncii lor, transformând imaginea regală și creând o relație fără precedent între coroană și subiecți.”

ARTICOLE SIMILARE

Simona Halep se mută cu iubitul în casă nouă. Cum arată vila pe care o va împărți cu Toni Iuruc

Andreea Damian

Denimul, la putere! Această rochie revine în fiecare primăvară

Andreea Damian

Tendințe primăvară/vară 2021 | Ce accesorii să adopți dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

Nasul perfect este cel natural

Andreea Damian

Roxana Blagu a devenit mamă pentru a doua oară pe 1 iulie

Tabu Tabu

Cum a arătat primul party monden dat de Andreea Esca într-o parcare după izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu