Home > Lifestyle > Stiri > O scurta istorie a sarutului

O scurta istorie a sarutului

Nu intodeauna un sărut duce la sex. Este un gest romantic al unui cuplu, prin care isi arata afectiunea. Iti mai amintesti primul sarut? Primii fiori? Considerat factorul cheie intr-o relatie, sarutul a fost definit in mai multe categorii.

Primul sarut este intodeauna excitant, pentru ca niciodata nu reusesti sa-ti dai seama ce va urma. Amintirile primului sarut raman intipărite in amintirile noastre pentru totdeauna. Dragostea a fost mereu exprimata prin sarutul cu limba. Nimic nu este mai plăcut si excitant decat sărutul persoanei iubite. Limba joaca un rol foarte important, confirma sentimentele dintre cei doi. Enumeram mai jos câteva tipuri de sarut! O sa-ti foloseasca !

”Sarutul dureros” – Paradoxal, durerea poate fi asociata cu placere. Nu exista o explicatie raționala privind acest aspect, suntem variabili si in acelasi timp diferiti. Acest sarut este mai bine zis o muscatura, combinata cu pasiune, durere si placere.

”Sarutul Surpriza” este ala pe care-l primesti pe neasteptate, care te surprinde placut sau după caz… Esti pe jumătate adormit si simți buzele persoanei iubite cautand căldura buzelor tale. Nici ca se poate o desteptare mai placuta decât aceasta.

”Sarutul Francez” – Este sarutul in care pasiunea nu cunoaste granite. Limba ta este flamanda de limba lui, iar prejudecătile sunt total eliminate. Denumirea vine desigur de la francezi. Se spune ca ei sunt primii care au perfectionat sarutul, oferind senzualitate , pasiune si extaz.

”Sarutul prin aspirare” – Deja aici discutăm de tehnici avansate, pe care insă le poți aplica cu succes. Buzele tale usor intredeschise ating usor buzele lui, limba ta pofticioasa atinge usor dintii lui, continuand navigarea catre infinit, catre placere! In momentul in care-ti raspunde, incearca sa tragi tot aerul din gura lui pana cand acesta este eliminat iar buzele voastre vor fi atat de lipite ca si cum un aspirator ar extrage focul iubirii, pasiunea sarutului, marcand apropierea intensa dintre voi doi.

”Sărutul Dansant” – Dupa denumire ti-ai dat seama că este vorba de sarutul din timpul dansului. Nimic nu este mai frumos decat doi indrăgostiti, dansand pe melodia lor preferata in timp ce buzele lor nasc scantei! Muzica influenteaza ritmul sarutului. Te vei simtii ca Scarlett O’Hara la primul ei sarut, primul dans, prima dragoste. Sopteste-i minciunele la ureche! Joaca-te cu buzele pe gatul lui, pe ritmul muzicii. Atinge-i obrajii, barbia. Foloseste-ti la maxim feminitatea si fa-l sa te doreasca din ce in ce mai mult. Este un test pentru amandoi! Este fiorul iubirii!

Acestea au fost cateva tipuri de sarut, poate cele ce reprezinta cu adevarat pasiunea. Sarutul o sa fie mereu un simbol a apropierii dintre două pesoane. Daca ai ocazia nu te sfii sa-ti saruti persoana iubita. Invaluieste-ti intreaga viata in acel sarut si totul din jurul tau sa nu mai aibe nici o importanta pe durata acelor minute. Buzele sunt una dintre cele mai erogene zone ale organismului nostru. Este pacat sa nu le folosim! Iubeste si daruieste iubire!

Articole asemanatoare
Cine a fost Madam CJ Walker și de ce ar trebui să știi?
Extraordinara poveste a banalului creion clasic pe care-l privim de cele mai multe ori de sus
formulă
S-a descoperit formula care face să ne îndrăgostim de cineva
Ofera-ti sansa de a iubi din nou

Comenteaza acest articol

O scurta istorie a sarutului

by realitatea   2 min
0