Tabu
Image default
lifestyle

Oana Albu, fosta campioana nationala de canotaj, A MURIT incendiata de propriul sot

Oana Albu, fosta campioana nationala de canotaj, a incetat din viata, luni dimineata, din cauza arsurilor suferite dupa ce sotul ei a stropit-o cu benzina si i-a dat foc.

Incidentul s-a petrecut in urma cu circa o saptamana si a facut inconjurul lumii, iar in ultimele zile Oana Albu s-a zbatut intre viata si moarte la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Gabriel Albu, sotul victimei, i-a dat foc tinerei intr-un moment in care se afla in stare de ebrietate si era extrem de nervos pe motiv ca parintii Oanei nu vroiau sa-i faca acte pe casa.

Imediat dupa incident, Oana a fost transportata de urgenta la Bucuresti, in stare grava, iar Petronela Carja, mama ei, i-a stat in continuu la cap, dar tanara nu a mai putut fi salvata din cauza ranilor suferite.

Gabriel Albu a fost internat, initial, la Spitalul de Psihiatrie de la Socola, insa medicii au precizat ca tanarul a avut discernamant in momentul in care a comis crima, astfel ca Gabriel Albu a ajuns, in cele din urma, dupa gratii, fiind arestat pentru 29 de zile.

Conform bzi.ro, trupul neinsufletit al Oanei Albu va fi transportat cu o masina la Iasi in cursul zilei de marti, iar joi va avea loc inmormantarea.

ARTICOLE SIMILARE

Întâlnirile culturale Club A 42 de ani– ediția a 11-a

realitatea

Ingerasii VICTORIA’s SECRET dezvaluie LISTA LOR DE VEDETE SEXY

realitatea

Programul romanilor la OLIMPIADA (Joi, Ziua 6) / Alte medalii!

Te va soca ce se intampla in culisele concursurilor de Miss. “Frumusetea”, asa cum n-ai mai vazut-o

Dantura perfecta a vedetelor – inainte si dupa!

Joacă de copii

realitatea

Scrie un comentariu