Home > Agenda > stiri > Olivia Steer face COZONAC RAW de Craciun / RETETA!

Olivia Steer face COZONAC RAW de Craciun / RETETA!

Adepta a regimului raw vegan, vedeta Acasa TV viseaza cu ochii deschisi la preparatele mamei facute de sarbatorile de iarna.

“Mama era si este o mare gospodina. Noi, in Ardeal, suntem influentati de bucataria ungureasca, extrem de savuroasa, friptura se face in tava cu vin alb, stropita din belsug, impanata cu usturoi si cu tot felul de ierburi. Cred ca folosea mult dafin, cred ca si rozmarin, facea mici lacasuri in friptura in care indesa usturoi si sorici, lucruri pe care nu le-as mai manca astazi. Toata casa mirosea a cozonaci. Cozonacii mamei au iesit intotdeauna minunati, pufosi, cei cu mac erau preferatii mei. Erau vremuri foarte frumoase, imi aduc aminte cu mare drag de ele”, a spus Olivia Steer, care de cativa ani a ales sa manance raw vegan.

Olivia Steer dezvăluie reţeta cozonacului raw: „O foaie de cocă din făină de caju cu miere, o lingură de ulei de cocos şi esenţă de vanilie pe care am pus un strat gros de mac măcinat cu coajă de lămâie rasă, sirop de arţar şi esenţă de vanilie şi am rulat-o”.


Comenteaza acest articol

Olivia Steer face COZONAC RAW de Craciun / RETETA!

by   1 min
0