Home > Agenda > Elev omorat in bataie la scoala, dupa ora de religie!

Elev omorat in bataie la scoala, dupa ora de religie!

Un elev a murit astăzi la spital, după ce a fost bătut la o școală din Filiași, în urma unei altercații cu un alt coleg, după ora de  religie. Incidentul s-a petrecut ieri, în timpul unei pauze.

Elevul s-a certat cu un alt coleg, în vârstă de 14 ani, la școală, în timpul  unei pauze, după ora de religie, moment în care acesta din urmă l-a împins cu  capul într-o ușă, rănindu-l foarte grav. Copilul a fost dus de urgență la  spital, însă medicii nu au mai putut face nimic decât să-l salveze.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Dolj, agresorul, un elev în  clasa a VII-a la aceeași școală, are răspundere penală limitată.

”Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările pentru care s-a petrecut  acest incident.legea penală petvede că o persoană poate fi trasă la răspundere  penală doar dacă a săvârșit fapta cu discernământ. Până la 14 ani se consideră că minorul nu are discernământ. În cazul de față legea spune că nu are  maturitatea necesară”, a declarat Magda Bădescu, purtător cuvânt al Parchetului  de pe lângă Tribunalul Dolj, pentru postul Realitatea TV.

Mai mult: Un elev a murit după ce a fost bătut la școală, la Filiași – Ştiri interne | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

Elev omorat in bataie la scoala, dupa ora de religie!

by   1 min
0