Tabu
Image default
lifestyle

WILLIAM si KATE – foto din luna de miere …in sort si bikini / Galerie FOTO

Ducele şi ducesa de Cambridge au parte de publicitate nedorită după ce o revistă a publicat fotografii intime din luna de miere a celor doi.

Revista australiană Woman’s Day a publicat pe copertă o fotografie din luna de miere a lui William şi Kate, la mai bine de un an de la căsătoria celor doi, scrie dailymai.co.uk, citat de Mediafax.

În imagine, ducele şi ducesa de Cambridge apar pe o plajă din Seychelles, ţinându-se de mână şi fiind îmbrăcaţi doar în costume de baie. Kate poartă un costum de baie negru, în timp ce William este îmbrăcat cu un şort. În interiorul revistei mai apar 15 fotografii din luna de miere a celor doi, unele dintre acestea arătându-i în apă. Titlul, “Our Island Paradise” (“Paradisul nostru din insulă”, n.r.) sugerează în mod eronat că William şi Kate au fost de acord cu publicarea imaginilor.

Imaginea publicată pe coperta celui mai recent număr al revistei a apărut deja pe numeroase site-uri şi bloguri, însă majoritatea publicaţiilor britanice refuză să o publice.

Kate şi William sunt surprinşi şi afectaţi de apariţia imaginii cu ei pe coperta revistei.

“Cei doi simt că este o invadare a unei perioade foarte speciale şi foarte intime”, a spus o sursă despre reacţia lui William şi a lui Kate după apariţia fotografiei.

Până în prezent, nicio altă fotografie din luna de miere a celor doi nu a fost publicată, deoarece presa a făcut o înţelegere colectivă de a nu difuza astfel de imagini.

“Ducele şi ducesade Cambridge au considerat luna de miere un eveniment extrem de privat, după nunta publică pe care au avut-o. Din acest motiv, cei doi roagă presa să le respecte intimitatea”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului St James.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, în cadrul unei ceremonii urmărite de milioane de oameni din întreaga lume.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Fosta solista HI-Q rupe tăcerea. A fost UMILITĂ de băieţii din trupă

Motivul pentru care Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson!

Adele, amenințată cu moartea după ce a născut un băiețel

ANTONIA – partener nou! FOTO: uite cu cine isi face de cap!

BOTEZATU a luat ciuperci halucinogene ca sa ajunga in Nirvana … si s-a trezit la Balea Lac!

IULIA VANTUR s-a maritat in secret cu SALMAN KHAN!?! Uite dovada!

Scrie un comentariu