Home > Fashion > ANDREEA MOCANU – poveste incredibila: victima medicului violator a ajuns model!

ANDREEA MOCANU – poveste incredibila: victima medicului violator a ajuns model!

Andreea Mocanu, fata care în urmă cu 5 ani a căzut de la  etajul 6, după ce a fost violată de doctorul Răzvan Trancă, îşi reface viaţa.  Tânăra de 23 de ani a terminat facultatea, iar, mai nou, s-a angajat ca  fotomodel.

În fotografiile de pe site-ul firmei de casting,  victima doctorului Trancă apare foarte sexy, în sutien şi în pantaloni scurţi.  Andreea are silicoane pe care şi le-a pus la scurt timp după căzătura în urma  căreia muşchii pieptului i-au fost distruşi. Potrivit managerului firmei,  Valentin Drăgan, tânăra are multe solicitări pentru diverse filmări şi spoturi  TV.

Pe 15 februarie 2007, doctorul Trancă (foto) a chemat-o pe Andreea la el  acasă pentru un control. O dată ajunsă la locuinţa medicului, fata a fost  violată, după care a căzut de la etajul 6. Doctorul a fost condamnat la 4 ani de  închisoare cu suspendare pentru viol şi i-a plătit fetei 50.000 de lei  daune.

Mai mult: Victima doctorului Trancă s-a angajat ca fotomodel / Ce sexy s-a făcut Andreea Mocanu! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Articole asemanatoare
Cum arata acum si ce face victima celui mai mediatizat viol din Romania
De cine s-a indragostit cel mai ravnit burlac! FOTO!
Cum se pregateste Adriana Lima inainte de Victoria’s Secret Fashion Show
DIANA, fata lui ADRIAN ENACHE: Ce decizie a luat dupa tentativa de viol!

Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

ANDREEA MOCANU – poveste incredibila: victima medicului violator a ajuns model!

by   1 min
1