Tabu
Image default
FASHION

ANDREEA MOCANU – poveste incredibila: victima medicului violator a ajuns model!

Andreea Mocanu, fata care în urmă cu 5 ani a căzut de la  etajul 6, după ce a fost violată de doctorul Răzvan Trancă, îşi reface viaţa.  Tânăra de 23 de ani a terminat facultatea, iar, mai nou, s-a angajat ca  fotomodel.

În fotografiile de pe site-ul firmei de casting,  victima doctorului Trancă apare foarte sexy, în sutien şi în pantaloni scurţi.  Andreea are silicoane pe care şi le-a pus la scurt timp după căzătura în urma  căreia muşchii pieptului i-au fost distruşi. Potrivit managerului firmei,  Valentin Drăgan, tânăra are multe solicitări pentru diverse filmări şi spoturi  TV.

Pe 15 februarie 2007, doctorul Trancă (foto) a chemat-o pe Andreea la el  acasă pentru un control. O dată ajunsă la locuinţa medicului, fata a fost  violată, după care a căzut de la etajul 6. Doctorul a fost condamnat la 4 ani de  închisoare cu suspendare pentru viol şi i-a plătit fetei 50.000 de lei  daune.

Mai mult: Victima doctorului Trancă s-a angajat ca fotomodel / Ce sexy s-a făcut Andreea Mocanu! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

TREND ALERT: Tricouri gaurite

realitatea

Reduceri pentru incaltaminte: utilizeaza cupoanele magazinelor online din Romania

realitatea

New York Fashion Week | High Tech întâlnește High Fashion. Hologramele au cucerit podiumul

Andreea Damian

Ce model frumos e, la 17 ani, ANA, fata lui MIRCEA GEOANA! Foto incredibile!

O aplicație mobilă permite fotografierea stilului râvnit și identificarea lui

realitatea

Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu