Home > Agenda > eveniment > Orașul animalelor

Orașul animalelor

Pe 21 iunie în Parcul Izvor, sunt invitate toate animăluțele și stăpânii lor să vina să socializeze și să se distreze. Evenimentul, primul de acest gen din România, marchează un moment important pentru întreaga comunitate a iubitorilor de animale.
Pe durata întregii zile, în centrul universului vor fi animalele. Mai mult de atât, pentru toți participanții care nu au animale acasă – sau nu au câte și-ar dori – există un centru de plasament, unde animăluțele mai puțin norocoase așteaptă să fie adoptate.
Fiindcă animalele sunt principalele personaje în Orașul Animalelor, ele se vor intrece în demonstrații de dresaj și concursuri de toate felurile și vor încheia fastuos cu o premiere pe măsură.
Copiii prezenți se vor întrece în desene, poezii și demonstrații de dresaj, dar și adulții vor avea ocupație. Însoțitorii animăluțelor vor putea învăța de la medici veterinari, dresori și crescători cum să-și îngrijească animalele de companie, cum să le ofere tot ce au nevoie.
Să mergem în număr mare să ne demonstrăm dragostea pentru animale.


0 Response

  1. Antoaneta

    E un film despre visatori si un vis mare, m-a uns la suflet – ideea, ambianta, jocul actorilor, umorul, nostalgia, senzatia neputintei de a atinge absolutul. Imaginea unei altei Romanii, mai normale, mai in ton cu restul lumii in acea epoca. Pe Ovidiu mi-a luat ceva timp sa-l recunosc, eu il stiam de la Teatrul Mic, a facut un rol matur, si pentru el intalnirea cu Nae Caranfil a fost speciala, ca si a lui Vizante in È pericoloso sporgersi.

    Din pacate am impresia ca filmul a trecut cam neobservat in Romania

Comenteaza acest articol

Orașul animalelor

by realitatea   1 min
0