Tabu
PEOPLE Slider

Ozana Barabancea, criticată de fani pe rețelele de socializare! Care e motivul

ozana barabancea

Simpatică profesoară de canto și actriță este recunoscută pentru faptul că a slăbit îngrozitor de mult în ultimii ani. Ozana Barabancea a declarat de nenumărate ori că vrea să slăbească și să ajungă la greutatea din liceu, așa că a avut ambiție și a slăbit foarte mult, dar a atras atenția pe paginile ei de socializare.

Însă nu îi este de ajuns că a slăbit peste 50 de kilograme și în ultima vreme folosește tot felul de filtre de pe internet pentru filmulețele pe care le face și le postează pe rețelele de socializare. Recent a făcut din nou un astfel de filmuleț trecut prin filtru iar urmăritorii ei de pe rețelele de socializare s-au luat la ceartă lîngă imaginile respective. Pentru că filtrul respectiv o schimbă radical, o făcea mai slabă și în același timp modifică și tot ce era în jurul ei. “Eu cred că cine își imaginează că dna Barabancea a postat asta fără intenție e “sub

ozana-barabancea cand era grasa
ozana-barabancea cand era grasa

nivelul marii” ca mentalitate. Cred că postarea e cu intenție ca să arate nivelul celor care o critică în loc să petreacă o Duminică linistită și să își vadă de talie fiecare. Până să ajungem la nivelul ei, mai avem de așteptat dar și de studiat!”, a scris unul dintre urmăritori. Iar alții au fost de părere că “Iluzie optică eu nush, ea nu se vede când postează ceva? cât de vizibile sunt toate modificările astea de 2 lei. e de tot râsul. A slăbit atât de mult și bine, eu nush de ce nu se mulțumește cu felul în care arată, să ni se arate așa cum e defapt acum, asta înseamnă că încă e nemulțumită se felul cum arată”, a scris altcineva, iar toată lumea a sărit cu comentariile negative sau pozitive.

ARTICOLE SIMILARE

Cum afectează coronavirusul corpul uman și care sunt categoriile de risc

Andreea Damian

Fundația înființată în memoria lui Avicii va sprijini oamenii cu afecțiuni mintale

Andreea Damian

“Ce-i în neregulă cu picioarele ei?”: Elle Macpherson atacată online pentru o poză de pe Instagram

realitatea

EXCLUSIV Cum arată Alina Eremia după intervenția chirurgicală de la nas!

Tabu Tabu

Noile branduri de lenjerie intimă redefinesc cuvântul „sexy”

Andreea Damian

Viata bate Dosarele X. Gillian Anderson şi David Duchovny se iubesc in realitate!

Scrie un comentariu