Home > Fashion > ,,Poate că nu pot spune că iubesc moda, dar iubesc hainele cu pasiune.’’

,,Poate că nu pot spune că iubesc moda, dar iubesc hainele cu pasiune.’’

Cei care o iubesc pe Miuccia Prada sunt atât de numeroşi încât cei puţini ceilalţi pot fi consideraţi o cantitate importantă ca opinie, dar neglijabilă ca importanţă. Şi pentru că designer-ul Prada a fost desemnată International Designer of the Year la British Fashion Awards, am găsit că este un bun prilej de a ne aminti de motivele principale pentru care ne îngăduim să o iubim pe Miuccia Prada.

Marc Jacobs, din motive integral încă ne-enumerate, este un ,,Miuccia maniac’’ cu o colecţie personală de Prada şi care urmăreşte cu aviditate tot ce creează inspiraţionala doamnă Prada.

Un gigantic clasic contemporan al sculpturii, Damien Hirst, este obiectul colecţiei personale a Miucciei Prada. Observaţi spirala genială?

Prada este indiscutabil considerată în artă şi industrie cel mai de seamă influenţator al colegilor şi modei în general. Iar doamna Prada spune: ,,Iubesc hainele. Poate că nu pot spune că iubesc moda, dar iubesc hainele cu pasiune.’’ Da,  pasiunea este totul!

Forbes, Time şi Vogue o enumeră pe Miuccia Prada printre cele mai puternice femei din lume, locul 58 faţă de 67 în 2012, cei mai influenţi oameni de pe planetă şi, respectiv, ,,Cei şapte magnifici’’. Şi am spus destul.

Kate Moss, Madonna, Scarlett Johansson, Jennifer Lawrence, Adrien Brody sau Will Smith se numără printre prietenii Prada. Şi asta nu ne miră deloc.

Mai mult aici.

Articole asemanatoare
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence neagă că a făcut sex cu producătorul Harvey Weinstein
madonna
Madonna a pus din nou tunurile pe Lady Gaga. Ce acuzații îi aduce de această dată
youtube
Puștiul de 8 ani care a câștigat 22 de milioane $ pe YouTube în 2018
dior
După Dolce & Gabbana, și casa de modă Dior e criticată din cauza unui clip publicitar

Loading...

Comenteaza acest articol

,,Poate că nu pot spune că iubesc moda, dar iubesc hainele cu pasiune.’’

by   1 min
0