Home > Fashion > ,,Poate că nu pot spune că iubesc moda, dar iubesc hainele cu pasiune.’’

,,Poate că nu pot spune că iubesc moda, dar iubesc hainele cu pasiune.’’

Cei care o iubesc pe Miuccia Prada sunt atât de numeroşi încât cei puţini ceilalţi pot fi consideraţi o cantitate importantă ca opinie, dar neglijabilă ca importanţă. Şi pentru că designer-ul Prada a fost desemnată International Designer of the Year la British Fashion Awards, am găsit că este un bun prilej de a ne aminti de motivele principale pentru care ne îngăduim să o iubim pe Miuccia Prada.

Marc Jacobs, din motive integral încă ne-enumerate, este un ,,Miuccia maniac’’ cu o colecţie personală de Prada şi care urmăreşte cu aviditate tot ce creează inspiraţionala doamnă Prada.

Un gigantic clasic contemporan al sculpturii, Damien Hirst, este obiectul colecţiei personale a Miucciei Prada. Observaţi spirala genială?

Prada este indiscutabil considerată în artă şi industrie cel mai de seamă influenţator al colegilor şi modei în general. Iar doamna Prada spune: ,,Iubesc hainele. Poate că nu pot spune că iubesc moda, dar iubesc hainele cu pasiune.’’ Da,  pasiunea este totul!

Forbes, Time şi Vogue o enumeră pe Miuccia Prada printre cele mai puternice femei din lume, locul 58 faţă de 67 în 2012, cei mai influenţi oameni de pe planetă şi, respectiv, ,,Cei şapte magnifici’’. Şi am spus destul.

Kate Moss, Madonna, Scarlett Johansson, Jennifer Lawrence, Adrien Brody sau Will Smith se numără printre prietenii Prada. Şi asta nu ne miră deloc.

Mai mult aici.

Articole asemanatoare
forbes
Serena Williams, exclusă din Topul Forbes 100 cel mai bine plătiți sportivi ai lumii
Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde
Katharina și Alexandra Andresen
Katharina și Alexandra Andresen, cele mai tinere miliardare din lume
Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița

Loading...

Comenteaza acest articol

,,Poate că nu pot spune că iubesc moda, dar iubesc hainele cu pasiune.’’

by   1 min
0