Tabu
Image default
FASHION

Intra in cabina de proba virtuala si Sun Plaza te premiaza!

In perioada 01 – 16 octombrie 2015, Centrul Comercial Sun Plaza da startul colectiilor de toamna – iarna cu o experienta inedita. Pentru prima oara     intr-un centru comercial din Romania tu esti creatorul tinutelor tale preferate, tinute pe care le poti proba live, digital, direct pe ecran.

Incepand cu 01 octombrie toti clientii centrului comercial se vor bucura de o atmosfera de senzatie, in care fiecare doritor poate deveni, pentru cateva momente, un star. Mai mult, va fi si premiat pentru curajul si inventivitatea sa.

Daca iti place sa fii la curent cu ultimele tendinte nu trebuie sa ratezi aceasta experienta. Te asteapta peste 70 de tinute intr-un singur loc – cabina de proba virtuala te asteapta la parter, in Sun Plaza, de luni pana vineri in intervalul 17:00-21:00, sambata si duminica in intervalul 12:00-18:00. Poti sa creezi orice combinatii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, dupa propria fantezie si adaptate stilului tau personal.

Cabina de proba virtuala este accesibila tuturor clientilor Sun Plaza care in perioada 01-16 octombrie 2015 prezinta la Info Desk-ul cabinei un bon de cumparaturi in valoare de minimum 100 de lei de la orice  magazin din centrul comercial sau a unui bon in valoare de minimum 200 de lei din Cora sau Leroy Merlin.

Pe data de 17 octombrie experientele inedite continua! Imbinand stilul si adrenalina, Sun Plaza ti-a pregatit o altfel de prezentare de moda. Colectiile de toamna – iarna vor prinde viata pe o pista a distractiei, special amenajata in centrul comercial. Skateboarderi, Rollerbladeri si Bikeri vor defila intr-un show profesionist de senzatie. Detalii despre desfasurare si program vor urma in curand.

ARTICOLE SIMILARE

Murmur Loungewear: noua colecție semnată de Andreea Bădală

Andreea Damian

Curs de istoria poșetei, începând cu 8 martie

realitatea

Iutta lanseaza la V for Vintage un preview al colectiei Toreo

realitatea

Trend Alert: Rochii metalice

realitatea

Daria Werbowy in campania YSL de toamna

realitatea

Cele mai frumoase tinute de la Globurile de Aur

realitatea

Scrie un comentariu