Home > Lifestyle > Cinema 9D si night tour la Dino Parc Rasnov

Cinema 9D si night tour la Dino Parc Rasnov

Dino Parc Rasnov, cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud – Estul Europei, a pregatit noi aventuri pentru vizitatorii mai mici si mai mari: doua cinematografe, dintre care unul 9D si posibilitatea de a vizita parcul pe timp de noapte.

Dino night 2“Ne dorim sa aducem in permanenta noi atractii pentru pasionatii de dinozauri care ne calca pragul, așa ca ii invitam pe toti cei care vor sa experimenteze senzatii noi, la o plimbare printre dinozauri, dupa lasarea intunericului. Traseul este dotat cu instalatie de sunet si lumini, care ne transpun intr-o lume demult apusa.

Cinema 9DIn plus, ne bucuram sa fim printre putinele locuri din tara in care exista un cinematograf 9D. Miscarile hidraulice ale scaunelor, apa, vant, fulgi de zapada, fum si pistoalele interactive sunt elementele speciale care ii vor surprinde pe vizitatorii nostri. Mai mult decat atat, tot etajul cladirii principale, in care se afla cinematografele, este dotat cu tehnologie interactiva de la holograme pana la touchscreen-uri”, a afirmat Adrian Apostu, manager de proiect Dino Parc Rasnov.

Cinematograful 9D are o capacitate de 12 locuri si va funcționa zilnic in intervalul orar de vizitare a parcului, 10:00-18:00, cu exceptia zilelor de marti, vineri si sambata, cand parcul va fi deschis pana la ora 20:00, pentru cele doua tururi ghidate de noapte care incep de la 19:30 si 20:00. Ambele cinematografe vor rula filme si documentare tematice, cu si despre dinozauri, dar si alte producti de aventura, comedie sau horror.

Articole asemanatoare
“Jurassic Experience” in premiera, in Romania!
Dino Parc Rasnov organizeaza primul Halloween printre dinozauri din Romania!
Cel mai mare parc cu dinozauri, la Rasnov!

1 Response

  1. Pingback : Cel mai mare parc tematic cu dinozauri - MH News | Stiri altfel

Comenteaza acest articol

Cinema 9D si night tour la Dino Parc Rasnov

by realitatea   1 min
1