Tabu
Image default
CULTURE

Carmen Negoita sustine produsele BIO !

Carmen Negoita, binecunoscuta pentru stilul de viata sanatos pe care-l duce,  isi exprima  din ce in ce mai puternic aceasta optiune. Acum, bloggerul sustine produsele BIO la preturi NATURALE. Miercuri, 30 septembrie, a avut loc inaugurarea magazinului BIORITMO, din AFI PALACE COTROCENI, unde Carmen Negoita a demonstrat tuturor ce inseamna sa folosesti produse naturale, sa gatesti raw vegan, sa traiesti BIO, sa traiesti NATURAL.

IMG_8663

In fata jurnalistilor si a vedetelor invitate la eveniment, Carmen Negoita a preparat bomboane raw vegane, folosind nuca de cocos cruda, fulgi de nuca de cocos BIO, migdale crude BIO, curmale BIO si cacao BIO. Concluzia tuturor celor prezenti a fost aceeasi: produse foarte bune, cu gust natural.carmen

”Inainte sa ne gandim cate calorii are un produs alimentar, mai bine ne-am gandi cate chimicale are. Pana la urma caloriile nu sunt neaparat o problema, poti calcula aportul de calorii pe care il primesti, in functie de cata energie consumi. Tine de calcul. In ceea ce priveste aportul de chimicalele, insa, acesta este  imposibil de… ars!”, a declarat Carmen Negoita, in cadrul evenimentului de lansare a magazinului BIORITMO.

BIORITMO vine pe piata sub sloganul “Cumperi BIO la preturi naturale” si importa marci BIO de top si, in acelasi timp, vinde produse locale certificate, in cadrul retelei proprii de magazine.

ARTICOLE SIMILARE

Muzeul Municipiului București ⎥ Ateliere online de benzi desenate

Ciocîrlan

Sărbătoritul zilei de 14 noiembrie

realitatea

Misterul creșterii nivelului emisiilor de metan în Sudanul de Sud

Andreea Damian

E cool…

realitatea

Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19

Andreea Damian

Coronavirusul în Europa: epidemie sau „infodemie”?

Andreea Damian

Scrie un comentariu