Tabu
Image default
FASHION Slider

Stil de maternitate | Prințesa Diana, ținute de gravidă de neuitat

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că așteaptă al doilea copil, la 37 de ani de când prințesa Diana a dezvăluit că este însărcinată cu Harry.

La mai bine de 20 de ani de la dispariția sa prematură, la Paris, Diana Spencer continuă să fascineze. Și stilul ei vestimentar încă inspiră: pe podiumurile de modă, trimtierile către prințesa de Wales sunt prezente și pe Instagram, fără să menționăm numărul mare de conturi dedicate stilului ei.

Acest aspect legat de modă merge chiar atât de departe încât le inspiră și pe nurorile sale, Kate Middleton și Meghan Markle. Aceasta din urmă a adus un omagiu mamei soțului ei, anunțându-și sarcina fix la 37 de ani de când prințesa inimilor anunța că este însărcinată cu prințul Harry.

Când ducesa de Sussex a anunțat că este însărcinată din nou a purtat o rochie albă lungă și albă, semnată Carolina Herrera. Un model care amintește de stilul chic și relaxat al Lady Di în timpul celor două sarcini.

În timp ce Meghan Markle a dat vestea printr-o fotografie în care apare relaxată, întinsă pe iarbă în California, Diana a fost forțată să urmeze un program încărcat de angajamente regale atunci când sarcina ei a fost confirmată.

Rochiilor ei largi se adaugă o varietate de gulere lucrate (lavallière, ascuțit, încrețit), culori pastelate, mâneci bufante. Atât de multe detalii pe care le-am văzut în timpul celor două sarcini, în 1982 și 1984, în timpul obligațiilor sale regale.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a intrat în concediu de maternitate

Andreea Damian

Street fashion: Ana

realitatea

Fotografie cu Sorin Onisor – Toscana

realitatea

Smiley, mărturisiri sincere despre viața lui alături de Gina Pistol. Când i se va naște fetița

Andreea Damian

Prințul Paul și Principesa Lia la V for Vintage

realitatea

Mara Wilson din „Matilda”, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia

Andreea Damian

Scrie un comentariu