Tabu
Image default
LIFE & LOVELIFESTYLEWhat's hot

Politica swingerilor

Există multe moduri de a înfrunta criza. Unii bagă banii la saltea şi se închid în casă, aşteptând vremuri mai fericite. Alţii, cum ar fi Roxana Ioniţă, se avântă în provocări rafinate şi lipsite de inhibiţii. Aşa a apărut cochetul Attraction Club, singurul club de swing din România.

Stau în faţa porţii înalte, negre, pe care străluceşte, auriu, numărul 16. După ce îmi spun numele la interfon, Roxana însăşi apare să-mi deschidă uşa. E o femeie frumoasă, elegantă şi totodată directă; deşi a născut două fetiţe, nu are pic de celulită pe coapsele zvelte, antrenate, spune ea, de mult tenis.

La ora 11, Attraction Club este gol. Parterul e acela al unui bar elegant, dar nu ieşit din comun; în schimb, la etaj descoperi nenumărate spaţii mai vaste sau mai restrânse, cu saltele, cu un singur scaun, „spaţiul pentru sex oral”, spune ea, cu canapele sau cu un pat imperial pufos reflectat de o oglindă uriaşă. „Pentru plăcerea fiecăruia. În timpul petrecerilor, pot veni aici chiar mai multe cupluri sau se pot naşte veritabile orgii. În asemenea momente, energia sexuală e de nedescris”.

Mă aşez pe un Love Chair de 700 de euro şi o întreb pe Roxana cum a ajuns ea, o politiciană serioasă, să lanseze cel mai tare club de swing din România. „Poate o să te surprindă, dar cred că swingul e alternativa ideală pentru divorţ. La câţiva ani după căsătorie, energia sexuală dispare. Dacă oamenii se mint între ei şi-şi pretind absurdităţi, e normal să se simtă dezamăgiţi şi să se despartă. Dar dacă afecţiunea reală şi respectul pentru nevoile celuilalt există, pot avea nopţi palpitante de experienţe strict sexuale. Aşa previi apariţia unor personaje cum ar fi amantul , respectiv amanta; eviţi implicaţiile emoţionale şi, desigur, pe cele financiare”.

Roxana s-a născut la Piatra Neamţ, într-o familie modestă: „tata a fost merceolog, mama educatoare. Important e că m-au lăsat să gândesc liber şi să fac ce am vrut. Dar am fost ambiţioasă, am învăţat bine, le-am meritat încrederea.” Ar fi vrut să dea la regie de teatru –„îmi place să coordonez, nu să execut” – dar n-a avut curaj, astfel că s-a înscris la Ştiinţe Politice şi la Filosofie, „din prudenţă”, şi a fost admisă la ambele. A optat pentru prima.

„Am avut bafta, din anul II, să lucrez la BBC. A fost fascinant. Acolo nu exista goana după rating, cu scăderile aferente de calitate. Aveai acces la o rafală de informaţii, de peste tot”. A obţinut bursă după bursă în diverse ţări străine, şi aşa a descoperit swingul. „Aici, în România, swingerii sunt trecuţi de 30. Acolo, e una dintre distracţiile studenţeşti de bază”.

Tot în facultate l-a cunoscut pe Bogdan, „omul vieţii mele” şi actualul ei soţ. Sunt împreună de mai mult de zece ani, dar s-au căsătorit recent. „Copiii mei au fost la nunta mea. Cea mare, care a trecut de cinci ani, îşi va aminti de petrecere toată viaţa.”

Întâi, a făcut eforturi considerabile pentru a-şi construi o carieră politică – „am avut noroc, în cadrul Partidului Liberal, de oameni care mi-au apreciat calificarea”, a şi candidat la alegerile uninominale – „am obţinut 18%, ceea ce era bine, dat fiind declinul liberalilor”, dar, după ce partidul a intrat în opoziţie, s-a apucat de business. O întreb a cui a fost ideea clubului. „A mea, bineînţeles. Fiecare dintre noi are afacerile lui. Iar Bogdan m-a felicitat pentru curaj”.

Investiţia iniţială a fost de aproximativ 80.000 de euro, pentru că Roxana voia să ofere în primul rând calitate. „Deşi românii adoră să pozeze în lupi moralişti, în România există cerere pentru swing. Până acum, oamenii plecau în străinătate. Dar costurile erau mari, aşa că, de îndată ce am deschis clubul, cu o taxă accesibilă la intrare, am fost întâmpinaţi cu entuziasm”.

Dar mai era ceva. Roxana nu voia ca locul să capete o aură de promiscuitate dubioasă şi să fie compromis de zvonuri. De aceea şi-a asumat, cu curaj, rolul de gazdă, a susţinut conferinţe de presă în care a pledat pentru normalitatea swingului. Rezultatele? „Ne sună o grămadă de lume, zici că suntem consilieri maritali. Pentru timizi, am înfiinţat vizitele private. Vin oamenii, li se explică şi li se arată totul; cei mai mulţi dintre ei revin la o petrecere”.

Dacă în unele state, legislaţia este nefavorabilă – „Uite, în SUA, legea zice că nu poţi oferi alcool şi sex, concomitent. De aceea, cluburile de swing funcţionează în regim bring your own bottle” – clubul Roxanei oferă tot ce-şi poate dori sufletul unui swinger pus pe şotii – de la lista de cocktailuri apetisante pe care o studiez eu în clipa aceea şi până la bufetul bogat aprovizionat. „E distractiv, după 12 – 1 noaptea, când lumea se eliberează şi spiritele se încing, să vezi câte o gagică goală, în tocuri înalte, coborând de la etaj să-şi ia ceva bun”.

Roxana nu vrea să-şi supraaglomereze petrecerile, de aceea le preferă pe acelea cu 45 – 50 de persoane. „De Halloween, au fost în jur de 60, ceea ce a fost ok.” Are deja vad format – cupluri stabile, „vin săptămânal şi-s mereu împreună”. „La început, îi vezi speriaţi, cum stau unu-ntr-altul ca puii de găină. Apoi, pe măsură ce energia sexuală creşte şi îi dezinhibă, se implică şi ei. De obicei, la început o fac unul cu celălalt. Apoi, se bagă în experimente.”

La final, o întreb dacă practică şi ea ceea ce predică. Zâmbeşte. „Am un raport favorabil cu swingul”, spune. „Dar să lăsăm amănuntele pe seama imaginaţiei cititorului”.

Foto: Sergiu Zimbilschi.

ARTICOLE SIMILARE

A mâncat zilnic albuş de ou la micul dejun. Apoi ceva uimitor i s-a întâmplat

Andreea Damian

Săpunul s-a scumpit cel mai mult – istoria fascinantă a celui mai căutat produs în pandemie

Andreea Damian

Într-o luni dimineaţă, un bărbat râdea singur în staţie! Vezi ce a urmat

3 site-uri cu surprize pentru cei mici

realitatea

3 site-uri cu produse si servicii de care orice femeie are nevoie

realitatea

FRUMUSEŢI de la Hollywood, FOTO fără MACHIAJ şi PHOTOSHOP

Scrie un comentariu