Home > Lifestyle > Poza care a generat un scandal monstru pe internet! Uite cum s-a pozat tanara asta pasionata de fitness

Poza care a generat un scandal monstru pe internet! Uite cum s-a pozat tanara asta pasionata de fitness

Maria Kang, in varsta de 32 ani, este o americanca pasionata de fitness. Mama a trei copii, Maria arata mai bine decat multe femei care nu au fost niciodata insarcinate.

Tanara nu este obsedata de cantar, ci o preocupa mai ales cat de sanatoasa este hrana pe care o consuma atat ea, cat si familia ei, dar mai ales isi propune sa fie mereu intr-o forma fizica foarte buna.

Maria a provocat recent un scandal imens pe internet, dupa ce o imagine care ar fi trebuit sa fie inspirationala a avut efectul exact opus.

Fotografia de mai jos, in care tanara apare imbracata in costum de fitness, impreuna cu cei trei copii ai sai, peste care sta scris “Care este scuza ta?”, a fost vazuta de aproape 16 milioane de ori pe Facebook si a generat 120.000 de comentarii.

maria 2

Articole asemanatoare
Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness
Ce sa NU faci la sala
10 exercitii uimitoare pentru picioare tonifiate si fese mai ferme
Cum iti organizezi programul de exercitii cand te antrenezi acasa?

2 Responses

  1. jonny delavrancea

    poi scandalul iti dai seama… ca toate balenele esuate, cu chifteaaua intre dinti au comentat probabil ca sexy-mamica isi terorizeaza copiii cu exercitii fizice, desi doar a pozat langa ei.
    normal ca, cotoroantelor nu le convine ca asta arata …bunaciuneeee de mori iar ele sunt cu burta la nas desi si-au nascut plozii.

Comenteaza acest articol

Poza care a generat un scandal monstru pe internet! Uite cum s-a pozat tanara asta pasionata de fitness

by   <1 min
2