Home > Lifestyle > Presedintele TVR: “Andreea Marin a REFUZAT 12.000 de euro pe emisiune la TVR”!

Presedintele TVR: “Andreea Marin a REFUZAT 12.000 de euro pe emisiune la TVR”!

Preşedintele interimar al TVR, Stelian Tănase, a declarat, pentru “ring”, că emisiunea “Preţuieşte Viaţa!” a fost eliminată din grila de primăvară după ce Andreea Marin a refuzat să realizeze producţia cu un buget redus de 12.000 de euro/ediţie.

“Andreea Marin avea buget de 30.000 de euro (per ediţie – n.r.), apoi a fost redus la 20.000 de euro, iar acum, când i s-au oferit 12.000 de euro, nu a mai vrut ea (să realizeze emisiunea – n.r.)”, a spus preşedintele interimar al televiziunii publice.

Contactată de “ring” în legătură cu afirmaţiile lui Stelian Tănase, Andreea Marin a declarat: “Mă deranjează că se vehiculează, prin anumite persoane sau «surse», tot felul de neadevăruri privind bugetul «uriaş» de care ar fi beneficiat «Preţuieşte Viaţa!» sau eu personal. Am avut exact bugetul necesar realizării unei asemenea producţii, negociat şi convenit, ca în orice contract. Astfel de insinuări, ca şi cele cu privire la pretinse reduceri de bugete, sunt tendenţioase şi mă miră ca dl Stelian Tănase să fi făcut astfel de afirmaţii care nu au nicio bază reală. Ele nu sunt menite să facă altceva decât să afecteze reputaţia şi imaginea echipei mele şi a mea ca profesionist, clădite cu atâta muncă, studiu şi seriozitate în ultimii 20 de ani. Nu pot spune mai mult acum, dar am să o fac pe cale legală”.

Articole asemanatoare
Acțiunile Tesla scad din nou după ce câteva memorii interne au devenit publice
Schimb de mame, la concurs de prins paianjeni și frecat podele în patriarhat
Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle i-a costat pe cetățeni 40 de milioane de dolari
Facebook ar putea să introducă o nouă criptomonedă cu care să plătească utilizatorii

Loading...

Comenteaza acest articol

Presedintele TVR: “Andreea Marin a REFUZAT 12.000 de euro pe emisiune la TVR”!

by   1 min
0