Tabu
Image default
BEAUTY

Tratament rapid pentru varice – Metoda la care a apelat Anca Lungu

Venectaziile, cunoscute popular drept vinisoare inestetice sau varice, apar ca urmare a mostenirii genetice, dar de multe ori sunt agravate de obiceiurile de viata nesanatoasa (sedentarism, fumat, program haotic de somn, stat prea mult in picioare etc.).  Oricare ar fi cauza aparitiei lor un lucru e cert, in loc sa se renunte la fusta, mai bine la ele. Prezentatoarea TV Anca Lungu a apelat la un tratament laser pentru combaterea lor si a dezvaluit care au fost rezultatele.

Stiam ca terapiile cu laser pot rezolva rapid si fara durere tot felul de probleme, asa ca am trecut cu incredere pragul clinicii Fazzada. Am fost insa extrem de surprinsa sa constat ca rezultatele sunt vizibile chiar de la prima sedinta. Practic, in 20 de minute am scapat de mai bine de jumatate dintre acele mici vase de sange inestetice de pe picioare. A fost unul dintre cele mai rapide si eficiente tratamente medical estetice din cate am incercat vreodata“, a declarat Anca.

Astfel, ea a reusit sa elimine in doar cateva minute o parte din aceste vene dilatate si sparte care, pe langa disconfortul vizual, sunt de multe ori si dureroase pentru cele care le au.

Laserul Sciton este folosit cu succes pentru tratarea unei game variate de probleme ale pielii. Pentru tratarea venectaziilor, spre exemplu, este folosit Modulul ClearScan YAG™ al laserului Sciton, care utilizeaza o tehnologie, avansata, compatibila cu orice tip de piele chiar si cu cea bronzata. Lungimea de unda de 1064 nm a razei laser produce o incalzire selectiva a venelor pentru un rezultat clinic excelent in lipsa oricarei senzatii de disconfort.

De asemenea, laserul este folosit pentru tratarea leziunilor vasculare atat de la nivelul fetei (pete maro provocate de  expunerea la soare, hemagioame, negi, acnee, rozacee) cat si din zona picioarelor (vene proeminente sau asa numitele „vene paianjen”). Este important de spus ca se pot trata atat venele profunde, cat si superficiale, cele rosii dar si cele albastre, precum si groase sau subtiri, pe picioare sau pe fata.

ARTICOLE SIMILARE

Recomandare beauty

realitatea

Noul parfum barbatesc Emblem by Montblanc

Party with Style! – Recomandări de coafură şi machiaj

Extract de orez

realitatea

Silicon Story: MANTEA o invinge pe ROXANA IONESCU!

BOSS Nuit Pour Femme!

Scrie un comentariu