Tabu
PEOPLESlider

Primele imagini cu cea de-a doua fetiţă a Andreei Antonescu. Mesajul transmis de vedetă din spital

Andreea Antonescu a născut a doua oară o fetiță şi a postat deja pe reţelele de socializare primele imagini cu micuţa! Cântăreaţa va fi externată în câteva zile.

„Mi-am pus frumos bebelina la geam, ca să vadă și ea prima ninsoare. Mami este înnebunită după prima ninsoare și sigur îi place și ei. Stăm cumințele aici, cumințele. Am primit și flori. Suntem foarte bine, foarte fericite și foarte liniștite după cum vedeți. Mulțumim pentru toate mesajele superbe pe care le-am primit de la voi”, a spus Andreea Antonescu.

Artista a fost vizitată la spital şi de fiica sa cea mare, Sienna, revenită special din SUA, acolo unde locuieşte cu tatăl ei. „Gata, s-a terminat cu emoțiile! Am născut o fetiță de nota 10, este o superbitate, este atât de drăgălașă și atât de cuminte. Și este perfectă. Mai am o fetiță perfectă. Mulțumesc lui Dumnezeu!”, a povestit Andreea Antonescu pe Instagram.

„Eram conștientă că nu am de ce să mă tem pentru că am ales să nasc în România. Cu toate acestea, nu vă puteți imagina ce era în sufletul meu știind că în cel mai scurt timp îmi voi ține a doua minune în brațe. Mi s-au făcut ultimele pregătiri, tot personalul m-a încurajat, așteptându-se probabil sa fiu mult mai puternică, din ce văzuseră pe la TV și chiar sunt, dar nu atunci când vine vorba de fetițele mele. M-au ținut de mână, la propriu, pe tot parcursul operației, mi-au pus muzica preferată, de Crăciun, și au făcut glume… efectiv tot posibilul pentru a mă detensiona, însă nu m-am putut calma real decât în momentul în care m-au felicitat pentru că am născut o fetiță de nota 10. M-am simțit ca în familie în toate aceste zile petrecute în clinică, cu toată atenția și toate îngrijirile care ne-au fost acordate atât mie, cât și bebelinei”, a mai scris Andreea Antonescu.

ARTICOLE SIMILARE

N-ai să crezi cum iese Jorge la cumpărături

Tabu Tabu

10 sfaturi practice pentru îmbunătățirea concentrării

Andreea Damian

Motivul real pentru care Adelina Pestrițu a renunțat la silicoane

Andreea Damian

Marele regret cu care a murit Mioara Roman. A lăsat fiicelor sale o datorie uriașă

Andreea Damian

Ziua marilor surprize la REALITATEA – Trustul media lansează DOUĂ televiziuni noi: Realitatea Sportivă și Realitatea Star – LIVE VIDEO

Tabu Tabu

Star Wars: Gest făcut de Disney după scena cu primul sărut între persoane de acelaşi sex

Andreea Damian

Scrie un comentariu