Tabu
FASHION Slider

Prințesa Diana, un fashion icon în noul sezon al serialului „The Crown”

Stilul vestimentar al prințesei Diana a fost examinat la nesfârșit, iar obsesia creată în jurul ținutelor sale continuă și astăzi. 

Fără îndoială că 2020 a fost anul platformelor de streaming. În timpul carantinei, am epuizat aproape toate serialele și filmele de pe Netflix și HBO GO, dar nici în starea de alertă nu ne despărțim de poveștile noastre preferate. 

Dacă ați terminat deja de vizionat Emily in Paris și Gambitul damei, avem vești bune: The Crown a revenit cu un al patrulea sezon, în care apar două dintre figurile feminine emblematice ale secolului al XX-lea: Margaret Thatcher și prințesa Diana. 

Astăzi, ne vom opri asupra celei din urmă pentru a vedea cât de bine au reușit designerii serialului să-i recreeze ținutele care au umplut pagini de istoria modei. 

Ultimul sezon al serialului The Crown, disponibil pe Netflix, o introduce în povestea reginei Elisabeta a II-a pe prințesa Diana, interpretată de actrița Emma Corrin. 

Cei de la WhoWhatWear au publicat recent un articol despre cele mai cunoscute outfit-uri ale lui Lady D, recreate minuțios de realizatorii serialului. 

Prințesa Diana continuă să fie un fashion icon și în prezent. Cu doar câțiva ani în urmă, Off-White lansa o colecție de primăvară-vară inspirată, în mod sigur, de stilul ei inconfundabil. 

Modelele purtau haine cu umeri supradimensionați, pantaloni scurți de ciclism combinați cu blazere și costume în culori pastelate, acestea fiind doar câteva dintre piesele care poartă semnătura stilului vestimentar al prințesei. 

În 2019, Hailey Bieber apărea într-un pictorial pentru Vogue Paris dedicat special prințesei Diana. Mai mult, popularitatea ținutelor sale a crescut și odată cu zecile de conturi de Instagram, unde putem regăsi sacouri și pantaloni în carouri, o altă tendință aflată sub influența fostei soții a prințului Charles

Lady D și stilul ei nemuritor

Așteptăm cu nerăbdare ca, în următorul sezon al serialului, să apară și câteva dintre ținutele cu care prințesa Diana ne-a încântat de-a lungul anilor prin lejeritatea și rafinamentul lor.

ARTICOLE SIMILARE

Shia LaBeouf poartă o pictură minusculă în jurul gâtului său, ca un tribut adus tatălui său

realitatea

Milano Fashion Week

J LO prea provocatoare la Grammy – FOTO!

Mii de oameni s-au mutat la “rivalul lui Facebook” – WT: Social făcut de fondatorul Wikipedia

realitatea

De ce multe femei nu rămân însărcinate, deși își doresc să obțină sarcina

Andreea Damian

Miscari de trupe in lumea modei

realitatea

Scrie un comentariu