Home > Fără categorie > PRODANCA s-a prostituat in Germania? CINE o acuza

PRODANCA s-a prostituat in Germania? CINE o acuza

Scandalul dintre Ana-Maria Prodan si impresarul Dumitru Tudor s-a lasat cu arestari si acuzatii dure. De la ce a pornit totul?

“Eu am postat o caterincă pe Facebook. Ea se certa cu tot oraşul Cluj, că primarul Clujul e un prost, să îi dea banii. Iar eu am pus o caterincă şi am  scris că dacă are nevoie de bani, să se ducă pe centură”, a spus Dumitru Tudor  într-o emisiune de televiziune.
Au urmat acuzaţii dure, Dumitru Tudor  spunând că Anamaria s-a prostituat în Germania şi îi datorează 10.000 de euro.  La un moment dat, Tudor i-ar fi ameninţat pe soţii Reghecampf că, dacă nu îi vor  da 8.000 de euro din datorie, va face publice mai multe detalii din trecutul  celor doi.
Anamaria şi Reghe i-au organizat imediat un flagrant, cu  ajutorul fostului fotbalist Ionuţ Luţu. Acesta din urmă l-a sunat pe Tudor şi  i-a spus că soţii Reghecampf vor să se împace cu el şi că sunt dispuşi să plătească pentru împăcare.
Impresarul a acceptat o sumă de bani de la  Anamaria şi Laureţiu Reghecampf, dar pe bani scria “Mită”. Tudor a fost ridicat  de poliţişti, iar acum este cercetat în libertate pentru luare de mită.


Comenteaza acest articol

PRODANCA s-a prostituat in Germania? CINE o acuza

by   1 min
0