Tabu
CULTURESlider

Programul concertelor Coldplay de la Arena Națională. Regulile pentru public

Trupa Coldplay va susține două concerte, pe 12 și 13 iunie, pe Arena Națională din București.

În deschiderea concertelor susținute Coldplay va cânta Emaa, singura artistă din România care va urca pe scenă, și Maisie Peters din UK.

Emaa va urcă pe scenă în jurul orei 18:30, Maisie Peters va concerta în jurul orei 19:15, iar concertul Coldplay va începe în jurul orei 20:30. 

Cum se va intra la concertele Coldplay

Accesul pentru publicul general se va face începând cu ora 17:00, la cele trei intrări amenajate din bulevardul Basarabia, strada Maior Ion Coravu și bulevardul Pierre de Coubertin. Organizatorii recomandă, pentru evitarea aglomerației, ca publicul să se îndrepte către zona unde și-a achiziționat bilete și să facă accesul prin arteră indicată. Accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la intrarea indicată:

– posesorii de bilete Standing, tribune, pachetele KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE vor intra pe bulevardul Basarabia;

– posesorii de bilete Standing, loje, tribună M, tribune, pachetele ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, CALYPSO SEATS vor intra pe strada Maior Ion Coravu;

– deținătorii de bilete Standing, tribune, vor avea accesul asigurat prin bulevardul Pierre de Coubertin.

Posesorii de bilete Infinity și le pot ridică de la casă de bilete din Bulevardul Basarabia, în baza confirmării primite pe email de la platforma de ticketing emitentă și a unui act de identitate valid.

Accesul la concert va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată, până la finalul evenimentului. Cei care părăsesc zona evenimentului și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou. Același lucru este valabil și pentru posesorii de brățări. Biletul și brățară trebuie păstrate pe toată durata evenimentului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Biletul nu poate fi înlocuit/ reemis dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare.  Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. 

ACCES COPII/ MINORI

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului și luminilor puternice. Accesul copiilor de orice vârstă presupune achiziționarea unui bilet la preț întreg pentru aceștia.

Accesul minorilor cu vârstă de sub 16 ani este posibil doar dacă sunt însoțiți de un adult, posesor și el de bilet propriu. Un adult poate însoți maximum 4 minori.

TRANSPORT GREEN

Pentru cele două concerte Coldplay, pe 12 și 13 iunie, Primăria Municipiului București, TPBI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov) și STB (Societatea de Transport București) vor pune la dispoziție mijloace suplimentare de transport sustenabil cu program prelungit.

Astfel, Primăria Municipiului București a comunicat că în cele două zile, în intervalele orare 16:00-20:30, și 22:45-00:30, vor fi înființate două linii de transport și suplimentate alte două. Transportul către și de la stadion se va face cu autobuze electrice, troleibuze cu autonomie și autobuze hibrid, a informat PMB:

* Înființarea liniei 700 cu autobuze electrice – această va funcționa la un interval de succedare de circa 10 minute, în ambele sensuri, între Piață Unirii și Arena Națională pe traseul: Piață Unirii, Bd. Unirii, Piață Albă Iulia, Bd. Decebal, Sos. Mihai Bravu, Str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin. Ultima plecare de la Piață Unirii către Arena Națională va fi la ora 20:30, iar ultima plecare de la Arena Națională către Piață Unirii va fi la ora 00:30.
Autobuzele vor efectua opriri în stațiile: „Bd. I. C. Brătianu” (în ambele sensuri), situate pe Bd. Unirii în zona magazinului Unirea Shopping Center, respectiv „Piață Unirii 4”, „Piață Unirii 1” și „Piață Unirii 2”, amplasate în Piață Unirii, precum și la Arena Națională pe Bd. Pierre de Coubertin.

* Înființarea liniei 87 cu troleibuze cu autonomie – această va funcționa (comun cu linia 86), la un interval de succedare de circa 10 minute, în ambele sensuri, între Piață Română și Arena Națională pe traseul: Piață Română, Bd. Dacia, Str. Traian, Str. Iancu Cavaler de Flondor, Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin.
Ultima plecare de la Piață Română către Arena Națională va fi la ora 20:30, iar ultima plecare de la Arena Națională către Piață Română va fi la ora 00:30.
Troleibuzele vor efectua opriri în stațiile: „Piață Română” (din rondul Piață Română), respectiv la Arena Națională pe Bd. Pierre de Coubertin.
* Suplimentarea parcului circulant pe linia 90 cu troleibuze cu autonomie – această va funcționa după amiază la un interval de succedare de circa 10 minute.
Ultima plecare de la Semănătoarea către Arena Națională va fi la ora 20:30, iar ultima plecare de la Arena Națională către Semănătoarea va fi la ora 00:30.
* Suplimentarea parcului circulant pe liniile de noapte N1 și N10 care vor fi dotate cu autobuze hibrid – acestea vor funcționa în intervalul orar 22:30-00:30 la un interval de succedare de circa 10 minute. La afluire transportul spectatorilor va fi asigurat pe inelul median (Sos. Mihai Bravu) de tramvaiele liniilor 1 și 10 care sunt programate să funcționeze la un interval de 6-8 min.

Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori așteptați, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun pentru a evita ambuteiajele. Organizatorii nu vor amenaja locuri de parcare.

OBIECTE PERMISE

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: bidoane de plastic (tip sport) reutilizabile GOALE, având capacitate de maximum 750 ml (nu se acceptă recipiente de tip PET), aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețeta, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm. Este permis accesul cu produse de tip SPF în recipiente de plastic cu o capacitate de maximum 100 ml.

OBIECTE INTERZISE

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare achiziționate din afară perimetrului locației, obiecte din sticlă (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante etc.), sticle PET, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente (inclusiv laptopuri), lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro, biciclete, motociclete, trotinete și skateboards.

La toate dintre cele trei zone de acces în stadion vor există lockers (dulăpioare cu cheie) în număr limitat. În limita disponibilității, acestea vor putea fi folosite contra cost (25 lei, TVA inclus/ per locker).

Acoperișul stadionului va fi deschis pe toată durata concertului și va rămâne deschis, indiferent de condițiile meteo. Umbrelele nu vor fi permise și vor fi reținute la filtrele de acces în spațiul de eveniment.
Sursă: https://www.protv.ro/articol/100742-coldplay-la-bucuresti-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-concertele-din-12-si-13-iunie-de-pe-arena-nationala-reguli-de-acces-program-cine-canta-in-deschidere

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Bănuieli că telefonul lui Jeff Bezos ar fi fost „spart” de prințul saudit Mohammed bin Salman

realitatea

Billie Eilish a renunțat la hainele largi. Cum arată artista în ținute provocatoare

Andreea Damian

Guns N-™Roses canta pentru hindusi

realitatea

U. E. ⎢ Concerte în capitalele din Europa la sfârșitul pandemiei

Ciocîrlan

NATALIA MATEUT – puscarie in Olanda!

Tocuri cui și o fustă de 4.000 de dolari: costumul de grădinărit al Melaniei Trump

realitatea

Scrie un comentariu