Tabu
FASHION

De când au devenit pantofii din plastic eleganți?

Nu mai este rezervat copiilor: meduza, acest pantof de plastic care a făcut ravagii vara de zeci de ani, este acum purtat adulți.

În septembrie 2023, în timpul prezentării de modă a labelului de modă a surorilor Olsen, The Row, au apărut meduzele. Acest accesoriu din plastic colorat sclipitor, teoretic rezervat pentru plajă, și-a făcut o apariție foarte notabilă pe podiumuri înainte de a-și găsi drumul pe asfalt.  

Deja în august 2023, Taylor Swift a postat o serie de fotografii în stil Polaroid cu ea într-un hanorac, blugi decolorați și… meduze clasice roz pal. Un model repostat din nou la sfârșitul lunii octombrie de cântăreață, dar pe care actrița Jennifer Lawrence îl încercase și în oraș de mai multe ori, în aceeași culoare, în anii precedenți.

Plastic cochet

Dar sandala de plastic pentru vara 2024 este mai modernă, chiar elegantă, deoarece se transformă într-un pantofi tip balerin. La The Row, modelul Mara este deja epuizat. Aceeași observație pentru două branduri care știu să lanseze tendințe precum Ancient Greek Sandals, unde pantofii din plasă din plastic Iro sunt best-seller-ul momentului, sau eticheta La Veste lansată de Blanca Miro și Maria din Orden, care a publicat Pânza de păianjen.

Fie că alegi varianta originală sau revizuită, starea de spirit a meduzei rămâne aceeași: eliberarea și relaxarea, cea adevărată; ideea de blugi, șlapi, un tricou bun și pantaloni scurți.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

La Săptămâna Modei din Paris, designerii au prezentat un cod vestimentar sexy, de vară

Andreea Damian

Se anunță o vară „gonflabilă”: rochiile realizate din baloane pentru un look îndrăzneț

Andreea Damian

Karl Lagerfeld la Raionul 4

realitatea

Accesoriile Jimmy Choo create de Elton John

realitatea

Cum să combini hainele și accesoriile pentru a arăta impecabil tot timpul

Andreea Damian

Pălării și umeri falși by Marc Jacobs

realitatea

Scrie un comentariu