Tabu
PEOPLESlider

Ilona Brezoianu se căsătorește. Când are loc nunta și cine este alesul ei

Ilona Brezoianu se căsătorește cu alesul inimii sale, după un an de relație. Evenimentul, la care va cânta Florin Ristei, va avea loc luna viitoare.

Evenimentul mult așteptat va avea loc pe 20 iulie 2024, iar la nuntă îi va cânta nimeni altul decât Florin Ristei, partenerul ei de la „Te cunosc de undeva!”.

Imagine

Florin Ristei a oferit câteva detalii despre marele eveniment în cadrul emisiunii Xtra Night Show. Acesta a dezvăluit că va cânta la nunta Ilonei Brezoianu. De asemenea, el a precizat că nu s-a întâlnit cu partenera sa de scenă în afara antrenamentelor pentru emisiune. 

„Nu ne-am văzut să repetăm. Ar fi fost prea mult. Mă văd și la Neatza cu ea, și la Te cunosc de undeva!, am cântat cu ea și la Sala Palatului, să mai facem și o pauză, zic. Să se mai vadă și cu iubitul ei, că s-a văzut mai des cu mine decât cu el. Și o să-i cânt și la nuntă. Am zis că-i fac cadou de nuntă. O să fie frumos, îi duc pe băieți, facem scenă frumoasă, îi montăm acolo în curte, îi cântă băieții, tot! Frumos! O masă să dea! Îmi fac playlist pentru nuntă, îmi iau țol!”, a spus Florin Ristei pentru Antena Stars despre nunta Ilonei și a lui Andrei, care va avea loc în iulie 2024.

Întrebat despre când se va căsători și el, Florin Ristei a precizat că acesta ste un subiect tabu: „Cu cine? Cu Mihai Petre să mă iau!”, a glumit artistul.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum și-a speriat Adrian Nartea familia și fanii

Tabu Tabu

Regizorul serialului “Vlad”, Jesus del Cerro, a lansat prima carte din carieră

Tabu Tabu

Fotbalistul român care s-a reprofilat în pandemie și s-a apucat de modă

Andreea Damian

Anda Adam s-a apucat de noi afaceri

Tabu Tabu

Top 7 aplicatii utile pentru smartphone

realitatea

Ce sa mananci si ce sa eviti in post ca sa nu te ingrasi

realitatea

Scrie un comentariu