Tabu
PEOPLESlider

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu își mai vorbesc după experiența America Express. Ce s-a întâmplat

Andreea Bălan a vorbit recent despre decizia luată în urmă cu cinci ani de a reface trupa Andre și de a relua prietenia cu Andreea Antonescu. Cântăreața a relatat și despre motivul pentru care a hotărât să pună capăt acestui proiect, dar și să se distanțeze de fosta sa colegă de scenă, după experiența America Express.

Deși nu a oferit foarte multe detalii, Andreea Bălan a subliniat că relația lor s-a răcit, în prezent fiind mai mult una formală, fiindu-le mai bine așa.

„Acolo s-au întâmplat niște lucruri și acolo am rărit-o. Pentru că în America Express mie, personal, mi s-au redeschis niște vechi traume, lucru foarte bun, pentru că așa m-a ajutat să le vindec, dar după aceea n-am mai simțit să mai continui cu Andre și, în ziua de azi, Andre nu mai este. Mă concentrez pe mine și pe cariera mea.

A fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună și acolo s-a închis capitolul. Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adică ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult, pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite.”, a transmis Andreea Bălan în cadrul unui podcast.

În același interviu, Andreea Bălan a împărtășit povestea emoționantă a momentului dificil prin care a trecut în urmă cu cinci ani, atunci când a fost la un pas de a-și pierde viața în timpul nașterii prin cezariană, din cauza unui stop cardiac. Deși a fost o experiență traumatizantă, a făcut-o să realizeze că vrea să reînvie trupa Andre și să reia legătura cu Andreea Antonescu.

„17 ani n-a existat trupa Andre și câțiva ani, vreo cinci, șase, șapte ani din anii ăștia nu am vorbit. După ce s-a terminat la vremea respectivă, o perioadă lungă nu am vorbit. Apoi ne mai întâlneam, dar nu s-a pus problema refacerii trupei. Ne mai întâlneam, mai ieșeam la cafele, ne mai povesteam, dar nu am fost niciodată foarte apropiate. Și apoi, când am avut stopul cardiac, s-a întâmplat ceva în subconștientul meu, că de acolo a început și evoluția mea spirituală, de acolo m-am transformat.

Deci asta acum cinci ani când s-a născut Clara. Și a doua zi, noi nu ne vorbeam de doi ani deja, ne certaserăm că trebuia să cântăm la un moment dat la un festival foarte mare și a fost o chestiune de organizare și ne-am certat că eu voiam ceva, ea voia altceva. (…) Am avut stopul cardiac și a doua zi, când am ieșit din comă, pur și simplu mi-a venit să fac două lucruri: să îl sun pe tatăl copiilor mei (n.r. George Burcea) și să-i zic hai să facem o nuntă, că noi nu eram căsătoriți și am sunat-o pe Andreea cu care nu mai vorbisem de de doi ani, să refacem trupa Andre.”, a povestit Andreea Bălan.

Cântăreața a dezvăluit că, în acel moment, Andreei Antonescu i s-a părut stranie propunerea ei și a pus-o pe seama anesteziei și a stării de după comă.

„Ei i s-a părut că sunt sigur sedată și e ceva. Ea a încercat să vină la spital, să fie alături de mine. Și m-am ridicat de pe patul de spital și în două luni eu am refăcut trupa Andre. Am refăcut toate piesele, le-am reînregistrat și în trei luni de zile noi eram deja lansate pe piață după 17 ani, cu super show Andre, pentru că toată infrastructura aia pe care eu am avut-o, cu Petrișor, cu band, cu tot, s-a pus pe Andre și am creat un show Andre de la zero, cu toate piesele. Am avut concerte pe un preț foarte mare până când, la un moment dat, am plecat în America Express.”, a relatat Andreea Bălan.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Grădina mea cu plante medicinale: cele 6 plante pe care să le ai mereu acasă

Andreea Damian

Actorul Hugh Jackman nu poate lucra cu Angelina Jolie. Motivul incredibil!

Andreea Damian

John Travolta, deghizat in femeie

Cum vrea Cristina Bălan să scape de kilogramele acumulate în sarcină: „Nu cred în diete restrictive și pilule miraculoase”

Andreea Damian

Mihai Petre s-a reinventat! Ce emisiune are după plecarea de la „Românii au talent”

Andreea Damian

Cătălina Jojo Grama, primele impresii după ce a ajuns în vacanță cu familia în Grecia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu